Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (252)

plakát

Paths of Hate (2010) 

Některé věci lze vyjádřit (i když zvláštně) i bez zbytečných keců. Velmi dobře animačně zpracované.

plakát

Okamžik radosti (1965) 

Přiznám se, že z mojí strany je Okamžik radosti asi nedoceněný, protože horolezectví mi absolutně nic neříká.

plakát

Děti ze stanice Leningradská (2005) 

Myslím, že srovnávat tady životy těchhle dětí s tím, jak se máme my oproti nim skvěle, není zrovna adekvátní. To bych tady asi netahala, i když to přímo vybízí. Mě spíš zarazilo na celém dokumentu to, jak si mnohé děti nejen zvykly na život ve stanici Leningradská, ale jak se přizpůsobily všemu, co nabízí - od cigaret, vodky až po lepidlo,toluen...Obsahově jde o něco šíleného, co dítě, to hrůznější příběh. Přiznám se, že bych neměla na to takový dokument točit.

plakát

Odpolední osidla (1943) 

Odpolední osidla na mě byly příliš avantgardní, děj příliš halucino sensuální, postavy a předměty zbytečně zručně multiplikační a nějaký význam příliš latentní, než abych to pochopila. A hudba byla na můj vkus taky vtíravá. A celé to bylo divné.

plakát

Respice finem (1967) 

Tenhle dokument ve mě vyvolal neuvěřitelnou směsici pocitů - od deprese a smutku po obdiv, úctu. Mám z toho celého takové podivné mrazení.

plakát

Erupce vášně (2009) 

ALE NE!! To totiž nefungovalo ani jako parodie, ani jako amatérská komedie, ani jako já nevím co....Takže bych se podepsala pod komentář Brandona.

plakát

Poděl (2009) odpad!

Poděl - prostě hnus!!

plakát

Fricasse (2003) 

Panebože, bazalka do zaječího fricasse....vždyť to je stejně vulgární a nemyslitelné, jako dát do guláše kuřecí...nebo dát méně než 4*!!

plakát

Potíže pana Pazderky (2002) 

Stejně jako u mnou níže hodnoceného filmu šlo o čirý amatérismus. Ten SŽ mě ale aspoň místy pobavil.

plakát

Superžralok (2011) 

Odpad to není ani náhodou, na tohle hodnocení jsou tady mnohem lepší adepti. A i když plavčice byly v porovnání s Pobřežní hlídkou nudné, dialogy otřesné a Čelisti oproti tomu hotový National Geographic, dávám 1*. Já se zasmála, pobavila a to jde.