Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (3)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) odpad!

Tarantino opet nezklamal- dej skoro zadny, desna nuda a silena stopaz. Je ale jasne, ze stadecko co jde "na Tarantina" bude spokojeno. Za me jeden z nejvice precenovanych reziseru.

plakát

Mrtvá trať (2011) 

Tenhle film vlastne ani moc dokumentarni neni. Informaci se nam dostava poskrovnu, vetsinu casu spis poslouchame ruzne (neprijemne) zvuky (v kine priserne tahalo za usi) a divame se na detaily napr. jak tuzka jede po papire a kresli reku nebo zeleznici do mapy nebo ruzne zabery na reku, atd. Byt jsem mel pocit, ze pujde hlavne o zeleznici, vic nez pulka filmu zabira reka a dlouha cesta lodi k ni. Az cca v polovine zjistujeme, ze jde o trek mladych dobrodruhu, kteri se vydali podivat se, co ze stavby zbylo. Diky tomu se nam dostane par dlouhych zaberu z mista, opet prokladanych obtizne rozpoznatelnymi (a cim dal vic obtezujicimi) detaily novinovych fotek a dalsich vyjevu. Mel jsem pocit, ze nejsem sam, kdo se v kine nudil.

plakát

Hranaři (2011) 

Ve filmu se vetsinu casu jen plka o nicem "nezapomen vyzvednout dceru ze skolky" (nejlepe pres telefon), coz podkresluje akcni hudba slibujici, ze se konecne neco stane. Cely film se tvari smrtelne vazne, ale obsahuje nespocet wtf momentu a nesmyslu. Neodpoustim si jmenovat par z tech, ktere me zaujaly: 1) cessti mafiani (a dokonce i kgb a cia) se pachti, aby jim neco kaplo ze zakazky na stavbu nemocnice v Praze - je jasne, ze zde jde jen o drobne i na republikove urovni, 2) mafiani si pri setkani teatralne vyndavaji baterky z mobilu, aby si verili (ale veri si, ze maji opravdu jen jeden mobil? a to jim fakt staci jen jedno cislo?) 3) kompromitujici fotky v uniformach kgb nejsou z vice duvodu vubec kompromitujici, duvod jejich obstarani nejasny 4) fotky se slozite posilaji pres kuryry nesifrovane na flash diskach (kdyby si to radsi poslali sifrovane, nikdo by pak kuryra nezabil na hazlech) 5) proc musel Triska nakonec mluvit anglicky (nemohl treba umet cesky? vyslovnost na agenta nsa chaba, bylo mi ho lito).. "Sem se ti tak zamyslel a rikam si, clovece ja uz ani nevim, jaky je to spat bez bouchacky pod hlavou." - "Ani nevis, jak ti rozumim." Vic si toho nevybavim, ale nahodte dalsi, myslim, ze to stoji za to. Nechteneho humoru je zde zkratka docela dost, ale bohuzel i dost nudy a vaty.