Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Blue Valentine: Milostný příběh

Blue Valentine: Milostný příběh (2010)

Tak tenhle snímek mě dostal. Jak tu píší ostatní, jedná se o příběh, ve kterém se zhlédne spousta lidí, příběh, kde spolu zamilovaní nežijí až do skonání světa...tento příběh je krutou realitou všedních dní a chápal jsem dokonale pohnutky a jednání obou hlavních představitelů. Člověk si ale asi musí asi něco podobnýho prožít, aby tenhle film plně docenil, protože jinak si neumím vysvětlit tak nízká hodnocení. Ještě bych chtěl tímto vyzdvihnout výkony Ryana a Michelle, jsou opravdu "outstanding". P.S. Druhej den jsem se na to musel podívat znova a hvězd bych dal nejradši deset...

Walk the Line

Walk the Line (2005)

Tak tohle je moje srdcovka. Jeden z mála filmů, které jsem si musel pustit po prvním zhlédnutí neprodleně podruhé. Tohle náhlednutí do života J. Cashe opravdu uhodilo hřebíček na hlavičku. Výborné herecké výkony, především J. Phoenixe, který to zahrál jako by byl on sám J. Cashem. Pěvecké scény, zejména k písni Get a rhytm, se moc povedly a soundtrack mi zní v uších do dnešních dnů.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Kdo by čas od času nejradši nesbalil svých pět švestek a nerozjel se někam do dáli, do neznáma, od všeho okolo nás, co nás třeba štve a s čím nemůžeme nic dělat. Myslím, že přinejmenším každý druhý...:) S Chrisem McCandlessem si to můžeme prožít díky filmu Into the wild, který vás dokonale vtáhne, a na konci jen koukáte s otevřenou pusou...Děkuju Seanu Pennovi, že jsem mohl být svědkem této "fantastické cesty".

Bourák

Bourák (1993)

Mám rád sportovní filmy, ale Rudy je ještě něčím navíc. Není o špičkovým sportovci. Je o klukovi, který sice nemá talent, ale dohání ho svým srdcem. Závěr tohohle filmu mě naprosto odrovnal a nebojím se říct, že jde o jeden z nejlepších závěrů vůbec. Minimálně u sportovních filmů. Fakt, že je to natočeno podle skutečné události, celkový pocit z filmu ještě umocňuje. Doporučuji!!!! 5 hvězd.

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Naivní film, který ale udeřil přímo na strunu. Nebojím se říct, že je to jeden z nejlepších filmů tohoto žánru. Kéž by to tak fungovalo i životě...:)

Warrior

Warrior (2011)

Nemám rád bojové sporty, ale při sledování Warriora jsem zápasy hltal, prožíval jsem je s Tommym a Brandonem. Možná je to klišé, možná je to americká pohádka a možná se dá lehce uhádnout, jak to skončí. Mně ale nic z toho vůbec nevadilo a dvě hodiny uběhly jako deset minut. Závěrečná scéna pak jenom podtrhla můj asi nejlepší filmový zážitek za poslední měsíce.