Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (8)

Sociální síť

Sociální síť (2010)

David Fincher opět nesklamal. Sice je to teprve 3 snímek, co jsem od něj viděl, ale pokaždé mě ohromil. Film The Social Network ukazuje nezasvěceným, že vybudovat něco tak obrovského není jen tak. Dozví se o Markových začátcích, jaké měl problémy při vytváření této sociální sítě, a také o tom jak to vypadá teď. Film je všperkován několika vtipnými hláškami. Zhlédnuto v původním znění s českými titulkami. Hodnocení 90%.

Avengers

Avengers (2012)

Více zde http://hodnocenifilmu.blogspot.cz/2013/02/the-avengers.html Skvělá Marvelovská superhrdinská týmovka plná akce, vtipu a napětí. Jakmile se v první polovině filmu Avengers poznali, pouráželi, „povyprovokovávali“ a stmelili tak to po invazi Lokiho armády byla parádní akční podívaná. Každá postava věděla co má dělat. Scarlett Johnsson (Black Widow) zajišťovala pánům, že je na co se dívat, Chris Hemsworth (Thor) tohle zajišťoval dámám. Robert Downey Jr. (Iron-Man) a Mark Ruffalo (Hulk) se starali o dávku vtipu a Chris Evans (Captain America) hrál roli správňáka. Samuel L. Jackson je všechny usměrňoval, jen ten Jeremy Renner (Hawk-Eye) se mi zdál že tam je jen do počtu. Jednoznačně tam ale chyběla ta část která výjd jen v prodloužené verzi na Blu-Ray o tom jak se Bruce Banner naučil ovládat. Zhlédnuto s českým dabingem. Hodnocení 95%.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Christopher Nolan se překonal. Minimálně 2x lepší než Batman začíná. Parádně zvolený padouch. Jokerovy plány mi připomínaly jako kdyby byl Bruce Wayne ve filmu Hra – nevěděl, co je součástí Jokerova plánu a co ne. Napětí, smutek, chaos, láska, … Film je velmi propracovaný, diváka ohromuje od začátku do konce. Nerozumím tomu, jak někdo nemůže dát 5 hvězd – zrovna tento film si je OPRAVDU zaslouží. Zhlédnuto s českým dabingem. Hodnocení 100%.

Podfukáři

Podfukáři (2013)

Výborný film, který vás ohromí od první scény. Skvělé herecké výkony i scénář. Všechno je dokonale promyšlené. Totální mind-fuck. Od první scény budete ohromeni. Postavy se v průběhu filmu přechytračují, a pokaždé musí udělat něco nového, efektního. Mark Ruffalo byl v průběhu filmu tak nas*aný, že jsem si myslel, že se přemění na Hulka :-)