Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (8)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nepatřím mezi skalni fanoušky Queen, ovsem toto je zatim jedinny film, který jsem v kině viděl 2x. Doporucuji v cinestaru sál ATMOS... super zazitek. Chválím ve filmu velký smysl pro detail. A podoba interpretu se svymi predstaviteli neuvěřitelná.

plakát

Aquaman (2018) 

Skvělý zážitek. James Wan se toho chopil skutecne zodpovědně. Tento snimek se dost liší od predchozich z dilny DC studia. Neni to temne a nudné drama na ktere jsme byli zvykli u Batmana (vyjimkou je Nolanova skvělá trilogie Temného rytíře) nebo liga spravedlivyvh. Aquaman je mix fantasy světa z Avatara, trochu Pana prstenů a tak trochu pohadka pro děti. Vysledkem je skvělý celovečerní film který neurazí a pobaví. Nechybí vtipné hlasky a radoby poučné proslovy.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Maximální spokojenost. Velké očekávání a přesto Marvel překvapil. Skvělá podívaná nabitá akcí od začátku do konce s dostatečnou dávkou humoru.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Skvělá kombinace Ledger, Zimmer, Bale, Nolan. Výsledkem je epická podívaná u které se člověk baví a zároveň má husí kůži i za nehtama.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

S původní triligii se jedná o nejlepší pokračování pirátské série. Přiměřená dávka vtipu a akce dělá z pátých pirátů velice povedený kousek. CGI občas pokulhává, ale navzdory dobrému přiběhu můžeme přimhouřit oči. Pro někoho možná zbytečný, ale velmi mě potěšil návrat Orlanda a Keiry.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Divákovi je od začátku jasné, že kapitán přežije. Navíc v Hanksovo podání ani umřít nemůže. Ale i tak je to neskutečně napinávé do samotného konce.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Gibson se opravdu předvedl. Tento film vás naprosto dostane. Sedíte v kině a začne se vyprávět příběh skutečného hrdinství, příběh o lásce a rodinných vztazích, který se přibližně v polovině přepne do válečné vřavy na Okinawě, kde za doprovodu famózních triků a efektů jste svědky překvapivě realistického masakru. Pocit štěstí a lásky střídá hněv a nenávist. O krev a násilí není nouze avšak to není hlavním smyslem. Narozdíl od ostatních Gibsonovek tady lidské tělo neobsahuje průměrně 10 litrů krve. Tento snímek má ovšem mnohem větší hloubku a na pozadí nese velký odkaz. Ihned se se vám vybaví Forrest Gump (ovšem pro mě stále č. 1). Kdybych parafrázoval Toma Hankse: "Daddy always said: life was like a box of ammo. You never know what caliber you're gonna get"

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Druhý díl Avengers mě potěšil. Během 140 minut je k vidění velká dávka akce nabitého vystoupení těch nejlepších komiksáků. Dozvíme se trochu více o soukromí a osobním životě jednotlivých postav, jinak příběhově se film dál neposouvá - alespoň příležitost pro další díly. Ale fanoušci Marvelu nebudou určitě zklamáni a dostanou přesně to co od takového snímku očekávali.