Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Romantický

Poslední recenze (157)

plakát

Moji spolubydlící z pekla (2019) (seriál) 

Jak bych měla tohle dílo popsat, aby to nevyznělo blbě? Přemýšlím, zda je vhodný výraz "líbilo se mi to", nebo "byla jsem z toho odvařená, jak už dlouho z ničeho!"... protože upřímně... když tohle napíšu, připadám si docela úchylně... a trochu psychopatisticky... vždyť tohle se mi přece ani líbit nemohlo... ne?! :-D :-D No... každopádně vestoje tleskám hercům, to dokonalé ztvárnění psychických změn! Seriál je ponurý a do jisté doby působil dost tíživě na moji psychiku, popsala bych to jako takový stav, že víte, že je něco děsně špatně a že ve vzduchu visí zlo, odporné zlo... ale to zlo nemá jasnou podobu, takže nevíte, odkud co čekat... v podstatě to vlastně víte skoro se stoprocentní jistotou, přesto se zlo úplně nezhmotnilo před vašima očima - vím všechno, ale v podstatě nevím nic. Aspoň na mě to takhle nějak působilo, teprve až ve chvíli, kdy se zlo jasně "zhmotnilo", si moje psychika docela ulevila a seriál mi přišel více jako krimi.Tenhle seriál bych doporučila všema deseti... ovšem... chce to silný žaludek!

plakát

Gieokeui bam (2017) 

Jak mám popsat své pocity? Většinou mám při sledování filmů dost dobré dedukční schopnosti, ale tady mě nenapadalo vůbec nic. Netušila jsem, o co tam jde a proč se bratr chová, jak se chová. Pak přišel jeden brutální zvrat a já oněměla, rozjelo se to nečekaným směrem a mně docvaklo hned několik věcí... pak už jsem doufala jen v jediné... ale to se bohužel nestalo a já měla z konce filmu málem smrt... Takže asi tak! Pro mě velmi, ale velmi dobrá záležitost, rozhodně doporučuji shlédnout.

plakát

Jsi taky člověk? (2018) (seriál) 

Upozorňuji, že můj komentář bude určený spíše ženskému publiku... Dobře... tohle bude asi letošní pecka. :-D Myslím, že Plecháče nemůže nic překonat. Je možné, jednoho herce v jediném seriálu milovat a zároveň nenávidět tak, že byste mu šlápli do úsměvu? Ano! Jde to! Když on ten pitomec hraje v jednu chvíli toho nejroztomilejšího robota pod sluncem, ze kterého padáte na zadek, jen když se usměje, nebo se podívá tím svým štěněčím pohledem a v druhé chvíli hraje člověka, který háže takové pohledy, při kterých máte pocit, že vás snad zavraždí přes objektiv kamery. Hlavní hrdinka byla parádní, jen možná trochu moc brečela... ale vy se jí divíte? Já ne! Bulela bych v každou možnou chvíli, kdybych věděla, že mě ten plechovej krasavec bude objímat... proč? Protože je to jeho pravidlo. :-D :-D Je zbytečné komentovat ostatní herce, v tomhle seriálu mě nezklamalo nic. Snad jen konec mi přišel trochu zbytečně překombinovaný, ale to dokážu pro všechno to ostatní prominout. Za mě prostě plný počet bodů! :-)

Poslední hodnocení (965)

Moji spolubydlící z pekla (2019) (seriál)

20.12.2019

Jak vycvičit draka 3 (2019)

23.03.2019

Lion (2016)

03.02.2019

Vzpomínky na Alhambru (2018) (seriál)

26.01.2019

Dongnaeeui yeongwoong (2016) (seriál)

27.12.2018

Hyeong (2016)

27.12.2018

Pikkeulneun chungchoon (2013)

15.12.2018

Gieokeui bam (2017)

20.08.2018

Nappeun nyeoseokdeul (2014) (seriál)

12.08.2018

Reklama