Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (3)

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Nijak neuráží ve smyslu dělání úplných pitomců z diváků, čímž dnešní kinematografie velmi trpí a právě tady jsem z toho měl na začátku filmu opět strach. Naštěstí zbytečně. Je to milé, občas i originálně vtipné (nejspíš práce Bolka Polívky), ovšem celkově příliš umělé a bez jakéhokoliv zásadního zvratu či přesahu. Ale na současnou českou scénu vlastně docela lehce nadprůměr, celkově podprůměr. Nejdřív jsem dal jednu hvězdu, ale nakonec jsou to dvě, byť s velmi odřenýma ušima.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Jako absurdní komedie na jedno použití docela fajn. Dívat se na to dá díky rychlým a zajímavým zvratům. Ale náročnější divák už se k tomu nevrátí.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) odpad!

Knihu jsem nečetl, ale přes mnohá doporučení na dobrou komedii jsem se konečně podíval na tento film. Nechápu tolik nadprůměrných hodnocení. Jestli to mělo nějakou pointu, tak se omlouvám, ale já jsem ji nepobral. Na tomhle filmu jsem zábavného nenašel prostě nic. Od velmi špatně namaskovaného starce až po absurdní a trapné scénky. Ale řeknu jen to hlavní - vtipné to teda nebylo vůbec. A nedám ani jednu hvězdu, protože přeceněný je zde tento film víc než dost.