Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Taneční hrátky s Honzou Onderem (2013) (pořad) odpad!

To snad ne! Co to jako je???? Původně byl můj komentář kratší, ale to jsem ovšem netušila, že (k mé smůle) uvidím jako bonus ještě upoutávku na tuhle "záchvaťárnu". Infantilní Jeník je typickým příkladem neléčeného Sydenhamova syndromu. Aby toho nebylo málo, po jeho boku se epilepticky kroutí podezřele vytlemená Mařenka (zřejmě přemíra perníku). Nechápu, proč by se moje dítě mělo zatěžovat sledováním jedince s neurologickou poruchou a ohoblovaným bokem od jeho závislé pralinky? Snad zasáhne vyšší moc a na výsluní se opět vrátí ježibába Dáda a její žížala.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Ač nerada, ale musím uznat, že i Troškova senáž, prozářená sluncem v kýblu jahod je proti tomuhle braku pomalu na Oskara. Jasně, jiný žánr, ale iritují mě ty jahody... Od samého začátku tohoto filmového utrpení jsem zaznamenala jen silné křeče mého zažívání, ospalost a nutkání vypnout zvuk (hlavně při poslechu klusavého hocha ), ale věřila jsem a doufala, že nic netrvá věčně... Opět další důkaz toho, jak se u nás i na Slovensku plýtvá nejen s ovocem z dovozu :-) Tento jahodovej průjem nezachránila ani hlučná, korpulentní volavka Tomicová a pamětník Preiss, i když snaha byla. Jen tedy kvůli nim dávám jednu jahodu, nebo trefněji malinu, snad se o ní podělí. Můj závěr - už nikdy více!

plakát

Intimní past (2011) 

Pro některé kostnatá mužatka Hilary Swank představuje záruku kvalitního snímku, ovšem její herecká bilance je dost individuální. Pro mě zůstává transkou, která by měla ztvárňovat role "mužského charakteru" , protože tam je alespoň zřejmé, že se náročná plastická operace na ženu povedla. Pokud se Hilary zrovna nepotí v ringu, tak celá dejchavičná utíká před zvráceným a šmíráckým bytným, kterému nejdříve naoko "slíbí", potom ho zase odmítne. Chápu jeho uražené ego... Tohle se chlapům nedělá, ale proč to tak dramatizovat? Podle očekávání vše dobře dopadne a pro Hilary je to 1:0. Osobně bych raději nechala žít pohnutého úchyla... Film je konzumní, tuctová záležitost, která nepřekvapí, ale ani neurazí. Já tedy dávám za tři, protože mám jistou slabost pro zhrzence typu J. D. Morgan.

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Tento film je pro mne kolosálním zklamáním! Každý, kdo četl knihu to jistě potvrdí. Vynechání podstatných detailů byl dost velký zásah do celého příběhu a změnil tak od základu podstatu celého děje. Film se tak stal průměrným až podprůměrným "trhákem" pro mladé adolescenty, kteří si po shlédnutí v klidu půjdou "šlehnout" za první roh.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Po shlédnutí tohoto filmu mě napadlo rčení, že "opakovaný vtip přestává být vtipem" , v tomhle případě to platí dvojnásobně. Nebo přesněji, teď už čtyřnásobně! I tentokrát Troška "troškařil". Oprášit hospodské vtipy, které kolují po generacích, natočit "cosi" ve smyslu TRNKY BRNKY a udělat z toho celovečerní film - byl hodně nevydařený pokus o VTIP! Vznikla z toho omšelá, fádní a trapná fraška, která u mě úplně zahrabala konkrétně Vydru až k protinožcům...