Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (258)

plakát

Tohle jsme my (2016) (seriál) 

Seriál, který mě svou hloubkou, jemností a laskavostí zcela pohltil.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Seriál, jehož každá epizoda mě nejmíň třikrát široce rozesměje.Jsem zamilovaná...

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Parádně ztřeštěný humor, na který ani "Simpsni" nedosahují. Má oblíbená postava: Zap Brannigan!

plakát

Třetí hvězda (2010) 

Citlivý příběh o umírání a síle přátelství. Takovému přirozenému vyvrcholení příběhu musím vzdát hold. Herecký výkon B.C. velice realistický. Dějově podobné filmu Hasta la vista! U obou filmů jsem si šáhla do svědomí a pobryndala dioptrické brýle.

plakát

Když v tom jedou ženy (2014) (seriál) 

Takovéhle dokumenty podpořím vždycky. Obdivuju ženy, co se svými závislostmi vyšly před televizní obrazovky.

plakát

Revival (2013) 

Dějově velice podobné filmu Still Crazy, ale co. Bolek Polívka spolu s Mirkem Krobotem, to je dvojice, která uspěje na kterémkoliv poli, i tom hudebním! Citlivě podané vtipné dialogy na své mládí/stáří, nenásilné a nevtíravé. Je jich jako šafránu, ale kvalita zaručena. Nejslabším článkem je tam Richard Genzer, který i přesto, že se snaží zavtipkovat, nějak mu to ne a ne jít. Naopak Zuzce Bydžovské měli připsat trochu víc. Stejně je to ale jedna z mála novodobých komedií, na který se budu vézt ještě hodně dlouho.

plakát

Pouť (2010) 

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků. Dojemný snímek zachycující příběhy čtyř lidí, kteří opisují své životy na Svatojakubské cestě bez pomocí slov. Miluju takováto zpracování, kdy se nemusí divákům vysvětlovat příběh od samotného A do konečného Z. Všichni máme svůj mozek a svou představivost. A všichni máme své příběhy, které jsou více či méně podobné. Není potřeba nic vysvětlovat, ni komentovat.

plakát

Hrdinové a zbabělci (2007) 

Agitka neagitka, aspoň se RR snaží něco dělat s celosvětovým děním! Takovéhle scénáře by se měli hodnotit zlatem. Otázka je, kolik z nás zvedne své zadky a začne přinejmenšim olizovat obálky.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Na mě by platilo o něco méně akce a víc vtipných dialogů, ale i tak si "hobit dvojka" zaslouží plný metál. Grafici měly co dělat.