Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (258)

plakát

Pravidla mlčení (2012) 

Zdlouhavý, místy nudný příběh, naštěstí ani ne tolik předvídatelný. Díky hereckému ansáblu, hvězdám 70. let, se kterými měli maskéři jistě napilno, a kvůli Robertu Redfordovi, vytahuju na tři hvězdy. Čistá investigativní žurmalistika bez momentu akce či napětí. Ale kruciprdel, sedmdesátník a 11-letá dcera?!

plakát

Stalo se (2008) 

Napínavý film s dost realistickými efekty. Rozhodně pro silné žaludky.

plakát

Let (2012) 

Až na ten americký konec, dobrý.

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Čeho je moc, toho je příliš. Já tomu dávám minimální hodnocení a nejdříve se k tomu budu chtít dostat až napřesrok.

plakát

Odsouzeni zemřít (2006) 

Což o to, napínavý to bylo (obzvlášť, pokud si dopředu nepřečtete komentáře), ale děsně mě sralo to idiotství celé posádky. Takovýhle metál si dnešní slavní utopenci fakt nezaslouží. Anebo to jejich jednání bylo vážně tak imbecilní, myslím, zkusit 2-3 věci a pak jen šlapat vodu a čekat co bude dál? ANEBO je to tím, že naše psychika pracuje pod tlakem tím nejjednoduším způsobem, u kterého se my, diváci - v teplém a suchém domácím pohodlí - dost kriticky pousmějeme?

plakát

Štamgast (1987) 

"V tomto světě každý musí být něčím. Někdo nastolil pravidlo, že každý něco musí dělat. Být zubařem, pilotem, fízlem, školníkem, knězem a tak. Něčím být. Občas jsem unavený přemýšlením, co všechno bych mohl dělat, čím vším bych mohl být." Tahle velká pravda se nese po desetiletí, aniž by se nad tím kdekdo zamýšlel. A nepřemýšlet o tom zní jako dobrý plán celé společnosti. Klobouk dolů před hereckým výkonem Mickyho a Faye. A před Bukowskim především.

plakát

Navždy svoji (2013) (seriál) 

Já bych to tak černě neviděla. Veškerých dokumentů si vážím, přináší nám malé okénko do lidských životů, i když se vždy jedná o téměř absurdní postavy. Ale co. Koneckonců, o to je to zas zajímavější. I když černoprdeláky nemám ráda, zdá se mi, že důvody ke svatbě křesťasnké dvojice dávají (zatím) největší smysl, a rozhodně ten nejčistší. Já sama zastávám myšlenku, že pár na sobě musí pracovat od začátku do konce. A když přijde kritická chvíle, je třeba se naučit spolu mluvit a být ochotný ji vyřešit. Střídání partnerů jako ponožek nepřináší nikdy nic dobrého. Tak se nikam duševně nedostaneme a budeme se pořád plácat ve sračkách. Já tedy dávám za 4, do plnejch bych šla, kdyby dokument doplnili o další, avšak poněkud "mainstreamovější" pár.

plakát

Britney: For the Record (2008) (TV film) 

Ztracená duše - tak bych nazvala tento dokument. Není špatně udělaný a možná je mé nízké hodnocení důsledkem toho, že nejsem fanynkou Britney, ale - já se prostě vůbec nebavila, informační hodnota nulová. Zlatá Madonna, která dokáže rozproudit zábavu kolem, ať už je ironická, sarkastická či neomalená. Ale aspoň nějaká.

plakát

Trosečníci (2002) odpad!

Ježišmarjá, tohle že je dílo Guy Ritchieho? Doufám jen, že tohle nebyl důvod jejich rozvodu....

plakát

The Hire: Star (2001) 

Krátkometráž, když má drive podpořený dobrou muzikou a s obsazením pěvecké superstar jako je Madonna zákonitě dobrá být musí (anebo by aspoň měla, jinak by byl holý nesmysl něco takového pouštět do éteru). A na Madonně mě baví, že si ze sebe dokáže pořádně utáhnout a to nejen do kalhot.