Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (287)

plakát

Bábušky z Černobylu (2015) 

Paráda. Že lidský druh jsou samí chcípáci dávno víme a to, že nejlíp jsou na tom staré babči mě nijak nepřekvapuje. S nějakou radioaktivitou si na ně nepřijdete, ony ji zají smaženicí a malinami, zapijí jahodovým vínem a pálenkou a zbytek hodí slepičkám a čuníkům. Však ony už přežily horší věci. pozn.: Geofyzici pobavili.

plakát

Ochránci (2017) 

Scénáristicky snad nikdo neočekával nic jiného než klasický vývar vzoru "Skládání superparty proti megalomanovi", tentokrát je to skutečně TAKHLE přímočaré. Nějaké to pozadí postav je víceméně jen načrtnuté, pro děj je podstatné jen to, že se už všichni znají, čímž odpadává jinak povinných seznamovacích dvacet minut a počáteční pseudonevraživost. Dialogy a hudba silně evokují SyFy horory a jim podobná veledíla- sem tam nějaká ta prkenná snaha o dramatičnost, ale i tu tvůrci někde napůl cesty vzdají a konec světa dál probíhá v duchu odškrtávání položek z nákupního seznamu, či konverzace o praní prádla. K tomu ještě vše natáčeno stylem evokujícím hudební videoklip, animace připomínají studentské kraťasy a ve výsledku máme žehlicí nehoror za pravděpodobně dost neúměrné množství peněz. Ale co, z cizího krev neteče...

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Jo, objektivně to není zas až TAK dobrý. Ale nesmrdí to americkým patosem (čínský závan je příjemná změna) a hlavni geroj je nakonec ženská, což dá hvězdu navíc za diversitu. Příšerky jsou obstojné, přátelství správně pevná a Djawadi odvedl na své poměry standardní práci. Příjemně strávená hodinka a tři čtvrtě a až to budou dávat v televizi, klidně se podívám znova.

plakát

Komorná (2016) 

Příběh, kde nic není, jak se zpočátku zdá, ale každý nakonec dostane, co si zaslouží. Ať už jde o despotického perverzáka, společenského šplhouna, (nevinnou) křehotinku či zlodějku a podvodnici (, ačkoli takových je tam trochu víc, než si divák původně myslí). #RomantikaDleMéhoGusta

plakát

Prach a broky (2015) (amatérský film) 

Paráda. Je vidět, že v tom nejsou milióny za každý prd ale má to příběh, vtip, slušnou akci, jadrnou češtinu (s kapkou slovenčiny) a odpovídající stopáž a já měla vždycky slabost pro kvalitní slátaniny a crossovery. Takovýchle blbůstek by mohlo klidně být víc.

plakát

Bůh: Serengeti (2017) 

Ale no tak, děti, podívejte se na to! Vždyť takhle to vlastně vypadá až do dneška. Akorát herní plocha se trochu změnila...

plakát

Lights Out (2013) 

Tak, Verunko, poněkolikáté: Přestaň čumět na horory uprostřed noci. Obzvlášť, když víš, že budeš muset jít spát, protože se jde druhý den do práce. Fuj! Nesnáším humanoidní příšery a obzvláště nenávidím ty panenkoidní.

plakát

Bouře (2010) 

Bouře je tak trochu zvláštní hra sama o sobě, toto zfilmování tomu dá krásně vyniknout. Čistá shakespearovská fantasie, veršovaná pohádka.

plakát

Edmond (2015) (studentský film) odpad!

Kde má být ten humor? Takové WTF, že... No, až budu chtít SYMPATICKÉHO kanibala, postím si znovu Hanďu.

plakát

Baletní střevíčky (2007) (TV film) 

Je to takové nedotažené. Chvilku se to věnuje některé z postav, vzápětí přeskočí jinam a ačkoli tam je nějaký ten konec pro každého, dějové linie působí prostříhaně a narychlo poslepovaně.