Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (197)

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Viděla jsem po letech znovu a pořád nechápu to všeobecné nadšení tímto filmem. Bridget je hloupá, naivní, celej film jen kouří jednu za druhou a divně se pitvoří (Zellweger má fakt mnohem lepší role). Nenašla jsem na ní prakticky nic sympatického, ani tehdy, ani dnes.

plakát

Zoo (2022) (seriál) 

Nic převratnýho, původně celkem vtipný seriál sledovatelný díky několika fajn hercům, samozřejmě plný klišé a i dějových chyb způsobených zřejmě střídáním scénaristů, ale občas se člověk i pobavil. O zvířatech to nebylo prakticky vůbec. S nástupem některých herců se z toho stala totální sračka (hlavně Klus), až má chuť dát odpad. Sledovat se to už nedá, bohatě stačí upoutávky v tv.

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Tak tohle bylo multukulti a gender peklo. Popelka nebyla ani moc hezká, chyběl jí šmrnc Šafránkový. Tureckej princ mi tam přišel jak pěst na oko a gay líbačka uplně zbytečná. Celému filmu aboslutně chyběl humor (prdící sestra na plese ani močení fakt vtipný nebylo). Zaujala mě jen pěkná krajina a celkem ucházející hudba (jo, nejsem fanynka Karla Gotta, takže bez jeho písně z originálu jsem se v pohodě obešla). Film, který rozhodně nechci znovu vidět.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Tak jo, shodou náhod jsem neměla na co jinýho koukat. Nevadí, že jsem neviděla předchozích pár dílů, v ději se dalo celkem dobře zorientovat. Dokonce jsem se i dvakrát zasmála. Ale pořád si myslím, že Smetana je nemožná, není jí vůbec rozumět, jen si tam něco mumlá tím svým unylým hlasem a tváří se pořád tak utrápeně/ublíženě. Obsazení Jandové je taky dobrej úlet. A i když si dál myslím, že Urban v tý paruce vypadá  jako debil, je mi svým způsobem sympatickej. A jeho sestra s tím alchymistou nebo co to hraje taky. Možná, že kdyby tvůrci přemýšleli a vybrali do role Elišky nějakou opravdovou herečku, nemuselo to dopadnout takhle tragicky.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Skvělý pořad k přípravě večeře, který není potřeba sledovat a stačí poslouchat. Ondřej Sokol mě mile překvapil, není to jen ten idiot z Partičky, naopak je velmi pohotový, má přehled a umí být i vtipný. Pořád přemýšlím, že se tam jednou přihlásím. :) Nejlepší je Kalkulátor, ale baví mě všichni lovci. Viděla jsem nedávno chorvatskou verzi tohoto pořadu a je to oproti české hrozná nuda, moderátor je suchar a nesahá našemu ani po kotníky, takže hvězdička navíc Sokolovi.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Po prvním nedokoukaném díle a šílený kritice v médiích jsem se masochisticky pustila do druhýho dílu, že to tentokrát dám fakt do konce. Nejsem cílovka, romantické seriály mě vždycky míjely, takže nemám s čím porovnávat, ale byl to teda slušněj bizár. Jediná "normální" postava je tam babča v podání Syslové, ten zbytek snad nestojí za zmínku. Smysl vypravěče jsem nepochopila a je i úplně zbytečný, děj by se dal pochopit i bez něj. Navíc mi to hned připomnělo debilní Výměnu manželek. Smetana by se měla držet zpěvu nebo co že to dělá, ten její věčně otrávenej/nasranej ksicht a monotónní hlas mi šel pekelně na nervy. Což je u hlavní postavy celkem problém, když je krajně nesympatická už od první minuty. Urbanova paruka byla naprosto otřesná  a to, co provedli se Veltrusama, už nemá ani smysl komentovat.

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) 

První díl mě moc nenadchl, ale viděla jsem pak náhodně dva jiné a docela se to dalo. Na rozdil od všech těch Ordinaci a Ulici a nevím čeho. Baví mě Táborský, Nárožný, Kubařová a pár dalších. A na druhé straně tragická Žilková, která opět přehrává, až to není hezký. Příjemné exteriéry, který mi evokují vzpomínky na letní prázdniny. Jo a úvodní song Zaelbeth taky ok.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Jednoduchý, příjemný a strašně předvídatelný oddycháček s pár vtipnými momenty. Mám ráda Amy Adams a role nafoukané holky z města, která se ocitne na irské venkově, jí celkem sedne. Pro mě super relax a vzpomínka na rok v Irsku, který jsem skoro celý strávila právě v county Tipperary. Jen škoda, že jsem tam nikdy nepotkala tak sexy chlapa, jakým byl Mathew. Možná bych si o Irech přestala myslet, že jsou totální burani, jak je (mimochodem dle mého názoru trefně) film zobrazuje...

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

Moooc ukecaný, dost nudný....Winonu normálně nemusím a tady mi do tý role vůbec nesedí, navíc chemie mezi ní a Reevesem prostě nefunguje. Dokoukala jsem jen s velkým sebezapřením, tyhle rádoby intelektuálský filmy a la Woody Allen nemám ráda.