Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Necelých 300 let je dlouhá doba a princ Damián se při svých náhodných toulkách do budoucnosti musí ještě o naší době mnohému přiučit. Každá technická vymoženost ho mate, současným slovům často vůbec nerozumí a už vůbec se neorientuje v lidech dnešní doby. Ještě že má prvního spojence v podobě Kateřiny. Trošku švihlé, volnomyšlenkářské babičky Elišky, která si ho u sebe v domě ubytovala jako nového nájemce. Jenže ani ona ho nedokáže ochránit před podezíravými pohledy Elišky a jejích kamarádek a kolegyň Nadi, Lucie a Jolany. Jenže chybějící Damián v minulosti dělá problémy nejen knížeti Adamovi, ale i alchymistovi Matoušovi, který se snaží vymýšlet před Frederikou a knížetem jednu výmluvu za druhou… A výmluvy mu pomalu dochází. Takže zatímco Matouš v minulosti hasí, co se dá, Damián začíná pomalu poznávat lidi v Eliščině blízkém okolí. Honzu z hospody, který se snaží zoufale nadbíhat Jolaně. Jenže ta má tak strašné zkušenosti z předchozího vztahu, že chlapy definitivně vymazala ze svého života. Nebo Martina, který zrovna dnešní den chystá pro Elišku velké překvapení u večeře. Vkrádá se však otázka. Proč se Damian vždy ocitá právě v blízkosti Elišky Mlynářové? A kdo je ta tajemná postava, která začíná v přítomnosti Damiana sledovat? (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním nedokoukaném díle a šílený kritice v médiích jsem se masochisticky pustila do druhýho dílu, že to tentokrát dám fakt do konce. Nejsem cílovka, romantické seriály mě vždycky míjely, takže nemám s čím porovnávat, ale byl to teda slušněj bizár. Jediná "normální" postava je tam babča v podání Syslové, ten zbytek snad nestojí za zmínku. Smysl vypravěče jsem nepochopila a je i úplně zbytečný, děj by se dal pochopit i bez něj. Navíc mi to hned připomnělo debilní Výměnu manželek. Smetana by se měla držet zpěvu nebo co že to dělá, ten její věčně otrávenej/nasranej ksicht a monotónní hlas mi šel pekelně na nervy. Což je u hlavní postavy celkem problém, když je krajně nesympatická už od první minuty. Urbanova paruka byla naprosto otřesná  a to, co provedli se Veltrusama, už nemá ani smysl komentovat. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a teď už to začíná být fakt naprosto stupiní, nedomyšlené a ve své debilitě trapné. Vstupy vypravěče jsou ještě bizarnější než v prvním dílu. Logika celého vyprávění se rozpadá, na scénu vstupuje naprosto šíleně přehrávající superpadouch s naprosto retardovaným plánem na ovládnutí krachující firmičky, která pro ně má z nepochopitelného důvodu obrovskou cenu... V minulosti to táhne ke dnu zlotřilý přehrávající správce s IQ nafukovací kachničky, ale jinak to je ještě docela snesitelné dějově i herecky. Seriálu naštěstí s druhým dílem tak brutálně klesla sledovanost, že ho Prima musela přesunout mimo hlavní vysílací čas a zachránila tím spoustu lidí před utrpením. Gratulki. ()

Reklama

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhý díl nás nenechává na pochybách, že bude seriál to zásadní, co se letos v televizi objevilo. Scénář s největší pravděpodobností vytvořila dojnice ve svém trávícím traktu a pak ho úspěšně vysrala ke kotníkům režisérů. Paní Smetanová svými hereckými schopnostmi připomíná telegraf - prostě ze sebe sype slovo za slovem tak, jak je do ní někdo narve. Se stejnou dikcí, ve stejném tempu, stejně debilně. ()

sydney odpad!

všechny recenze uživatele

Dala jsem seriálu šanci  na druhý díl. Ale fakt je to strašné, nebyla jsem schopná se dívat až do konce. Nuda nuda nuda, Urban působí jako šašek a HLAVNĚ - proboha kdo a proč rozhodl, že Ema Smetana je herečka!! Je opravdu příšerná. S tímhle seriálem jsem skončila a přidávám se k většině - definitivně palec dolů. ()

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prima chce mít seriál rychlé za sebou, tak dává dva díly za sebou.  A protože jsem je výjimečně viděl na televizi, tak je mám problém rozlišit. Daně Syslové jdou lépe interiéry než exteriéry.  Z mladých herců a hereček je příjemným překvapením Anna Dvořáková (že by geny?) částečně i Jan Komínek nakonec i Robert Urban. Dobře hraje i Anežka Rusevová. Detail, že by asi většina šlechty na dvoře mluvila německý tvůrci přehlédli. Asi ani plánovaná svatba prince z malého Bádenska s pruskou princeznou by sedmiletou válku nezastavila.  Navíc toto Bádensko má českou stopu, když jsou tu k sehnaní české kališnické knihy z Koniášova seznamu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama