Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin dost špatně nese rozchod s Eliškou a hodlá škodit celým Marmeliškám. I z toho důvodu se s firmou rozcházejí další partneři a vypadá to, že holky nebudou mít dostatek peněz na další chod firmy. Se smlouvami a v jednání s novými partnery jim překvapivě pomůže Tomáš, bratr Elišky v době nepřítomnosti svojí sestry. Ta totiž záhadně zmizela. Nic hrozného, nebojte se, snad jen můžeme prozradit, že ji Damian vzal tak trochu omylem k sobě do své minulosti. Jak mohl tušit, že když někoho obejme v době, kdy se má přesunout, vezme s sebou i danou osobu? Takže na dvoře knížete Adama musí Eleonora s Matoušem rychle vymýšlet uvěřitelnou historku, jak se tu Eliška sebrala. Uklidnit Frederiku, že mezi Eliškou a Damianem skutečně nic není. A naučit šéfku Marmelišek vznešené mluvě 18. století. Nějak moc věcí najednou, které musí klapnout, nemyslíte? A do toho se správce pídí po zápisníku alchymisty Matouše. Jenže zápisník končí v rukách někoho, u koho bychom to nejméně čekali! (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

silv_r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trochu k nevíře, ale po práci jsem se načapal, že se upřímně těším na Elišku s Damiánem. Jasně, místy je to trapné, ale když se díl zrovna neodehrává mimo záběr, pouze popsaný vypravečem, tak jde o celkem fajn seriál. Podprůměr, ale fajn. Málokdo to ví, ale je také trochu inspirovaný Larssonovým Milleniem, konkrétně Muži, kteří nenávidí ženy. V Elišce s Damiánem je jich totiž požehnaně. A na straně fanoušků jakbysmet. Tak či onak, co rozhodně neodpustím je když se celý díl scénárista poklepává po zádech, způsobem, kdy je Eliška paf z toho co říká Damián, a pak vypravěč prohlásí "potencionální". Zas vocaďpocaď. ()

JenTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné a kvalita se s posledními díly zlepšila. Je to pohodová, oddechovka. Většina lidí hystericky vykřikuje, jaký to je odpad, protože si nechali vymýt hlavičku článkem na internetu, ale přitom to ani neviděli. Jak už jsem řekl, není to o nic horší než nějaké přiblbé Ulice, Ordinace, Kriminálky Anděl, Modrava atd. Je to romantika, cestování časem a střet té historické mluvy a chování s dnešní je celkem zábavné. Nejlepší v tomto seriálu jsou právě Urban, Smetana a ta potetovaná holka, co dělá marmelády. Takže klídek, nijak to nevybočuje z ostatních produkcí. A kostýmy tu mají pěkné ;-) ()

Reklama

MartinJ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zahlédl jsem nechtěně kousek při návštěvě u příbuzných, kde nešlo přepnout, a opětovně nelze neříct, jak hrozný brak to je. Upřímně mi je líto Roberta Urbana, který je (v rámci nedobrého scénáře, střihu, kamery) dobrý, ale Smetana jednak neumí hrát a jednak tomu přidává tou svou nesmírnou arogancí. A když nad to přečtu její aktuální rozhovor na iDnes, kde si vůbec nepřiznává, že chyba může být i na její straně, je 0 hvězdiček to jediné, co si seriál zaslouží. Mimochodem k tomu jejímu nepřiznání zásluh, osobně se domnívám, že kdyby tam ona nehrála, má seriál i tady na ČSFD třeba kolem 50%, protože ta kombinace "neumí hrát + chová se extrémně arogantně" tomu absolutně negativnímu hodnocení celého seriálu obřím dílem nahrává. Aneb chcete-li svůj seriál/film zaručeně potopit, obsaďte Emmu Smetanu a nechte ji k tomu dát pár upřímných rozhovorů. ()

iwee23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, shodou náhod jsem neměla na co jinýho koukat. Nevadí, že jsem neviděla předchozích pár dílů, v ději se dalo celkem dobře zorientovat. Dokonce jsem se i dvakrát zasmála. Ale pořád si myslím, že Smetana je nemožná, není jí vůbec rozumět, jen si tam něco mumlá tím svým unylým hlasem a tváří se pořád tak utrápeně/ublíženě. Obsazení Jandové je taky dobrej úlet. A i když si dál myslím, že Urban v tý paruce vypadá  jako debil, je mi svým způsobem sympatickej. A jeho sestra s tím alchymistou nebo co to hraje taky. Možná, že kdyby tvůrci přemýšleli a vybrali do role Elišky nějakou opravdovou herečku, nemuselo to dopadnout takhle tragicky. ()

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo… frustrující. Naprosto mám pochopení pro různorodost názorů. Každý má svoje. Ale tohle je teda nejhlubší dno. Cítila jsem se u nedobrovolného sledování tak strašně trapně… Dialogy vůbec nefungují. Herci si naučené věty přehazují, jako by hráli ping pong. Nikdo neumí absolutně hrát. Proboha lidi… to úplně bije do očí. Chápu, že si někdo jako oddechovku pustí Ulici, Zoo a podobné nesmysly. Ale tohle je BIZÁR. BIZÁR! Jsem přesvědčena, že to ani nebylo myšleno jako satira či ironie, ale že to bylo myšleno zcela vážně. Paní Emma Smetana je opravdu nejhorší. Z rádoby láskyplných vět, které vypouští z úst vám mrzne srdce. Toto je mistryně arogance a ztělesnění Ledové královny. Už jsem s ní viděla a četla několik rozhovorů a její nosánek je vysoce nad námi obyčejnými smrtelníky. Její ublížený obličej ve vás vyvolává naprostou depresi a averzi. Je fakt pěkná a sexy, ale lidsky a herecky mi smrdí. Stupidní děj, herectví, otřesné dialogy a vůbec všechno nemůže být na nic jiného než odpad. JenTR, nwx a další podobní by se měli podívat na nějaký kvalitní film nebo seriál (který očividně nikdy neviděli), aby mohli potom na truc hodnotit tuhle blamáž víc než 3*. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama