Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (197)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Po prvním nedokoukaném díle a šílený kritice v médiích jsem se masochisticky pustila do druhýho dílu, že to tentokrát dám fakt do konce. Nejsem cílovka, romantické seriály mě vždycky míjely, takže nemám s čím porovnávat, ale byl to teda slušněj bizár. Jediná "normální" postava je tam babča v podání Syslové, ten zbytek snad nestojí za zmínku. Smysl vypravěče jsem nepochopila a je i úplně zbytečný, děj by se dal pochopit i bez něj. Navíc mi to hned připomnělo debilní Výměnu manželek. Smetana by se měla držet zpěvu nebo co že to dělá, ten její věčně otrávenej/nasranej ksicht a monotónní hlas mi šel pekelně na nervy. Což je u hlavní postavy celkem problém, když je krajně nesympatická už od první minuty. Urbanova paruka byla naprosto otřesná  a to, co provedli se Veltrusama, už nemá ani smysl komentovat.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Tak jo, shodou náhod jsem neměla na co jinýho koukat. Nevadí, že jsem neviděla předchozích pár dílů, v ději se dalo celkem dobře zorientovat. Dokonce jsem se i dvakrát zasmála. Ale pořád si myslím, že Smetana je nemožná, není jí vůbec rozumět, jen si tam něco mumlá tím svým unylým hlasem a tváří se pořád tak utrápeně/ublíženě. Obsazení Jandové je taky dobrej úlet. A i když si dál myslím, že Urban v tý paruce vypadá  jako debil, je mi svým způsobem sympatickej. A jeho sestra s tím alchymistou nebo co to hraje taky. Možná, že kdyby tvůrci přemýšleli a vybrali do role Elišky nějakou opravdovou herečku, nemuselo to dopadnout takhle tragicky.

plakát

Zoo (2022) (seriál) 

Nic převratnýho, původně celkem vtipný seriál sledovatelný díky několika fajn hercům, samozřejmě plný klišé a i dějových chyb způsobených zřejmě střídáním scénaristů, ale občas se člověk i pobavil. O zvířatech to nebylo prakticky vůbec. S nástupem některých herců se z toho stala totální sračka (hlavně Klus), až má chuť dát odpad. Sledovat se to už nedá, bohatě stačí upoutávky v tv.

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) 

První díl mě moc nenadchl, ale viděla jsem pak náhodně dva jiné a docela se to dalo. Na rozdil od všech těch Ordinaci a Ulici a nevím čeho. Baví mě Táborský, Nárožný, Kubařová a pár dalších. A na druhé straně tragická Žilková, která opět přehrává, až to není hezký. Příjemné exteriéry, který mi evokují vzpomínky na letní prázdniny. Jo a úvodní song Zaelbeth taky ok.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Skvělý pořad k přípravě večeře, který není potřeba sledovat a stačí poslouchat. Ondřej Sokol mě mile překvapil, není to jen ten idiot z Partičky, naopak je velmi pohotový, má přehled a umí být i vtipný. Pořád přemýšlím, že se tam jednou přihlásím. :) Nejlepší je Kalkulátor, ale baví mě všichni lovci. Viděla jsem nedávno chorvatskou verzi tohoto pořadu a je to oproti české hrozná nuda, moderátor je suchar a nesahá našemu ani po kotníky, takže hvězdička navíc Sokolovi.

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Tak tohle bylo multukulti a gender peklo. Popelka nebyla ani moc hezká, chyběl jí šmrnc Šafránkový. Tureckej princ mi tam přišel jak pěst na oko a gay líbačka uplně zbytečná. Celému filmu aboslutně chyběl humor (prdící sestra na plese ani močení fakt vtipný nebylo). Zaujala mě jen pěkná krajina a celkem ucházející hudba (jo, nejsem fanynka Karla Gotta, takže bez jeho písně z originálu jsem se v pohodě obešla). Film, který rozhodně nechci znovu vidět.

plakát

Léto s gentlemanem (2019) odpad!

Tak tohle byl zas průser. Hanzlíka mám ve starých filmech ráda, ovšem tady je úplně tragickej. Léto s kovbojem to fakt není, i když určitou inspiraci tam nejde nevidět. Antalová mi k němu ani trochu nesedí a ta přehlídka přehrávajících (ne)herců... Vondráčkový by už někdo měl říct, ať dělá něco jinýho, protože hrát fakt neumí, i když to v tomhle filmu asi nikdo. A jako bonus naprosto otřesná píseň připomínající nekonečné tv seriály... jo, já vlastně zapomněla, že to točil Adamec.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Strašně předvídatelný film, kdy už po pár minutách člověk tuší, jak to všechno dopadne. Ale nabil mě příjemnou energií a pohodou, přesně tohle jsem teď potřebovala vidět. Hvězdička navíc za mého oblíbence O. Vetchého (obzvlášť scénka na balkoně byla vynikající) a celkově téma běhu.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Hloupej film, otravné monology hlavní hrdinky (kolikrát sakra na začátku řekla slovo kretén?). Ale vydržela jsem, takže přišlo i pár celkem zábavných momentů, Holubová, koncert Brutus... závěr to ale celé zazdil. Kterej normální chlap by dal přednost ztřeštěné a nepěkné Polívkové před krásnou, milou Ester Geislerovou?

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Jsem velkým milovníkem českých (československých) pohádek, ale tohle je úplně na hlavu. Příběh strašný a herecké výkony snad nechám radši bez komentáře... Hlava asi bolela tvůrce.