Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (6)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tuhle partu šesti potrhlých New Yorčanů si prostě nejde nezamilovat. Jedná se o moji srdeční záležitost, pokud se nudím, neexistuje nic lepšího než si pustit KTERÝKOLIV díl a zaručeně mi zvedne náladu. Prvních pět sérií prostě v žánru sitcom dodnes nemá konkurenci, druhá polovina seriálu už nenabízí tolik vtipných momentů a to má jeden jediný důvod, naši "přátelé" pomalu ale jistě dospěli a jednoduše řeší jiné, důležitější životní situace. Český dabing je opravdu na vynikající úrovni ovšem s originálním zněním opravdu nesrovnatelné. Nevěřím tomu, že se na obrazovkách objeví ještě nějaký sitcom který by za sebou nechal tento americký kult, pro mne zcela nedostižný.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Neuvěřitelný převrat hlavní postavy. Ani nevím co zde vyzdvihnout dřív, skvěle napsané i zahrané postavy, vskutku napínavý a hlavně uvěřitelný příběh u kterého (hlavně ve 4.sérii) cítíte, že se vše žene do záhuby a vy se jen těšíte a zároveň bojíte jak to celé dopadne. Udělat 5 sérií se stoupající tendencí a pak to drtivě ukončit a hlavně zbytečně nenatahovat..přesně takhle by si měli všichni scénaristé řídit. Breaking Bad je jeden z nejlepších seriálů, všem vřele doporučuji!. 1. série 90% 2.série 90% 3.série 95% 4.série 90% 5.série 100%

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Himym mám moc rád, kdyby si udržel laťku, kterou nastavil mohl se vyrovnat mým "Přátelům". Bohužel se tak nestalo což mě nesmírně mrzí jelikož potenciál tu byl obrovský. Sympatické postavy,mé oblíbené prostředí a velice vtipné situace nám nabízí tento sitcom, kterých se v poslední době servíruje neuvěřitelná hromada. Jak jsem již psal, druhou polovinou seriálu tvůrci velice polevili a spadli do vod průměrnosti. První polovina je ale natolik dobrá, že je to stále jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, ke kterému se jednou rád vrátím.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Pamatuji si, když tento výjimečný seriál začala vysílat tv Nova (tak jsem se o něm dozvěděl) jenže sledování jednoho dílu za týden, obzvlášť když děj se začal hodně zamotávat, tak jsem to zavrhnul a přestal se na to dívat. Asi po dvou letech sem si na to vzpomněl a začal od první epizody stahovat a hned jsem si uvědomil jakou jsem udělal chybu. Každý díl je napínavý, akční a ty vzpomínky do minulosti a vytváření charakterů všech zúčastněných prostě nemá chybu!

Dexter

Dexter (2006)

Nikdy bych nevěřil tomu, že budu mít za hrdinu sériového vraha a budu mu fandit v každé situaci. Seriál má neuvěřitelné tempo a musím vyzdvihnout hlavně vynikající scénář. Je ale také mou povinností varovat před českým dabingem, který dělá z Dextera prach obyčejnou kriminálku ale hlavně - hlas Michalela Halla nadabovat nelze. 1.série 95%, 2.série 100%, 3.série 90%, 4.série 100%, 5.série 100%, 6.série 90%, 7.série 85%.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Snad ještě nikdy (jedině u přátel) se mi nestalo aby mě sitcom dokázal opravdu každým dílem rozesmát. BBT si drží neuvěřitelně po celých 7 sérií pořád stejnou laťku a občas mám pocit že ji pořád zvyšuje a zvyšuje. Bláznivý Sheldon sice svými kousky drží seriál na výši ovšem scény s Howardem a jeho matkou jsou TOP. Uvidíme kam až jsou Chuck Lorre a Bill Prady schopní zajít protože zatím (7 sérií) to opravdu skvěle funguje.