Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První série mě naprosto pohltila a už vyhlížim dubnový příchod 2. série. Každá postava dokáže získat sympatie a antipatie tak, jak to příběh vyžaduje nebo jak to zamýšlel autor (nebo dle toho, na kterou stranu se přikláníte). Hodně se mi líbí propracovanost postav a spád příběhu - atmosféra houstne, nabírá tempo a závěr série vás hodí do pozice, že nebudete moci žít, pokud neuvidíte pokračování. To celé v krásném prostředí, od fajnových přírodních scenérií exteriéru až po promakaná města a interiéry budov. Dialogy mi přijdou taktéž výborné... Trochu lituji, že jsem nejprve neobjevil knihy, ale ač slýchám samá pozitivní hodnocení na literární předlohu, zfilmovaná podoba má dle mého úžasnou kvalitu a určitě nedělá ostudu knize. Jednoznačně milník ve filmové fantasy.

Černé zrcadlo

Černé zrcadlo (2011)

Jednoduše geniální. Jeden z nejoriginálnějších seriálů, co jsem kdy viděl. A ten pomyslnej varovnej ukazovák z toho kouká velmi reálně.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (2015)

Seriál je pro mě zatím tak 3,5 hvězd, ovšem Bruce Campbell je prostě za plnejch pět, přesně podle mýho očekávání :-))) V průměru tedy zatím za čtyři *, ale fakt to má v podstatě všechno, co to má mít - humor, brutalitu, krev a Ashe. :-) /// Edit: S blížícím se závěrem druhý série měním hodnocení na plnejch 5*, geniální jízda plná masakru, humoru, typickýho Ashe, vynikajících ostatních postav, perfektní Lucy (f)Lawless...druhá série pro mě lepší než první. Pro mě, jakožto fanouška Evil Dead a celkově béčkovejch hororů, je tohle zásadní dílo, který ale s dalšíma epizodama překonává sebe sama, přidává i super těžkou atmosféru (ústav) a přesto neztrácí nic ze svýho nadhledu, skvělejch efektů a humoru.