Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Alan Rickman

Prostě Snape! Už navždy :-) 

Alan Rickman je charismatický, okouzlující a myslím si, že patří mezi herce, kteří dokážou zahrát cokoli. Jsem ráda, za filmy ve kterých hrál a mohu všechny jen a jen doporučit !

Sean Connery

Sean Connery je zvláštní už jen tím, že jako ,,mladý" v Bondovkách nebyl nic moc, zkrátka vidět ho jako agenta 007 mi nic neříkalo, ovšem čím pokročilejší věk tím začal být tento herec nápaditější a charismatičtější. Takže např. ve filmu Skála, nebo Indiana Jones a poslední křížová výprava byl Connery v plné své kráse:-) Stejně tak si myslím, je to i po herecké stránce.

Harrison Ford

Indi !!! Harrison Ford byl dobrý dfc ve všech ,,svých" filmech, každopádně si myslím, že nejvíce se všem vryl pod kůži jako pohotový a neohrožený Indiana Jones takže režisér si nemohl vybrat lépe !!!  

Johnny Depp

Johny Depp je moje srdcovka. Herec, který v každém filmu vypadá úplně jinak !!! V roli Střihorukého Edwarda byl famozní a pak když jsem ho viděla v civilu, nemohla jsem uvěřit...je to dávno a mezitím jsem shlédla všechny jeho filmové hitovky a Tajemné okno, nebo Z pekla, samozř. Devátá brána a nebo zvláštně pojatý film Libertin si nemohli přát lepší obsazení do hlavní role, než právě Deppa.

Rowan Atkinson

Mr. Bean ..... Johny English......dal nám něco, co tu chybělo a myslím, že do své role dává veškerou energii a pozitivitu. Herec, na kterého se stačí podívat a hnedka je lepší nálada. Zkrátka talent od pánaboha :-)

John Malkovich

Na pohled slizoun, avšak jeho bravurní herecké výkony zaujmou diváka natolik, že neodtrhne pohled. Nejvíce dokáže zazářit v rolích padouchů a zlounů, kde má možnost naplno ukázat svůj herecký dar. Když ve filmu hraje J. Malkovich určitě lze předpokládat, že to nebude propadák a bude stát za to se na film podívat.

Vladimír Dlouhý

Další moje, tentokrát česká, srdcovka.  Nikdy nezapomenu na filmy a pohádky ve kterých hrál Vladimír Dlouhý. Jeho smrtí ztratila česká scéna velkého a charismatického herce na prknech i před kamerou.

Viktor Preiss

Výborný v inscenaci Brouk v hlavě a samozřejmě v pohádce S čerty nejsou žerty, kde spolu zazářili po boku s Vladimírem Dlouhým. Šarmantní, elegantní, osobitý herec.

Oldřich Nový

Když už staré černobílé filmy, tak jenom s Oldřichem Novým. Galantnost sama, taková, která se nedá naučit, prostě je to v člověku. Takže na jeho ,,milostivá pani..." se nedá zapomenout. Takže je dobře, že je tento člověk zvěčněn v úžasných filmech a to po boku tehdejších hvězd filmu jako byla Adina Mandlová,Nataša Gollová, Jaroslav Marvan a další. Pevně věřím, že tyto filmy nikdy ,,nezemřou".