Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Recenze (70)

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) odpad!

Pan Ovčáček (s velkým p opravdu jen kvůli gramatické korektnosti), kterýžto vlastní šarm vyčichlého hovna a morální dispozice nakrájeného salámu, debatuje se zkyslým mlékem, jenž se zve F. R. Čech, či s hosty ve svém současném mentálním stavu podobně vydatnými. A ač jsem přesvědčen, že kdyby zmíněný krájený salám uměl mluvit, předvedl by výkon jistě hodnotnější, věřím, že se tato talk show brzy odebere do míst, kam patří, tedy do oblasti mezi svaly zvané lékařsky gluteus maximus.

plakát

The Heretics (2017) 

Poměrně podprůměrný film se spoustou předvídatelných scén a jumpscar(e)ů, nijak nezaujal.

plakát

Ghost Stories (2017) 

Bohužel, nemohu dát víc než 3 hvězdy. Zpočátku sice vypadala zápletka velice zajímavě a upoutala jistě téměř každého diváka, nicméně postupně se zamotávala více a více, až se v určitém momentu stala nepřehlednou, i tak se ale atmosférou a hororovými momenty (jumpscare) dostala nad takový hororový průměr, byť jen mírně. 60%.

plakát

Mistr Meče (2016) 

S ohledem na asijské zvyklosti musím poznamenat, že celkem zdařilé dílo, sice jsou sem tam dialogy a chování postav poněkud jalové až pitomé, ale to jsem ochoten přehlédnout ve světle klasických efektů asijských bojových trháků a povedené dobové atmosféře, která podtrhuje ony význačné mytologické prvky.

plakát

Sněhulák (2017) 

Průměrná detektivka. Nijak zvlášť nepřekvapila. 45%.

plakát

Slumber (2017) 

Průměrný horor s očekávaným vývojem. Nic moc inovativního sice, ale průměru dosáhne. 55%.

plakát

Konvert (2017) 

Až překvapivě povedený snímek, herecké výkony uspokojivé, a poměrně dost zajímavý námět, jehož exekuce se dle mě rozhodně zdařila, ač na 5 hvězd nedosáhne, těch 85% mu dám s klidným svědomím.

plakát

Krajina přílivu (2005) 

Celý snímek je věru nevídaným zážitkem, ke kterému ovšem musím mít jisté (a ne málo) výtky. První výtkou je, že děj je poměrně nerovnoměrně rozložen (nebudu uvádět spoilery), druhým je, že jsou scény někdy až zbytečně zmatené, což kazí celkový dojem a má za následek, že konečné vyznění filmu je přinejmenším nejasné, zakalené a přehlednost se limitně blíží nule. K pozitivům patří zajímavá pohádkově dramatická atmosféra, která popisuje, jak se zasněná malá holčička dívá na ne zcela pozitivitou oplývající události svého života. Mám li to shrnout do jedné věty, shodnu se s celou řadou diváků... Eh, co? Máme dojem, že tomu něco chybí, ale... Byl to záměr. Tak či onak, dílo pocitově zapracovalo skvěle, a to se počítá. S klidem dávám 80%.

plakát

Vymítání Molly Hartleyové (2015) 

Nesmysl. Holý nesmysl. Stupidně postavené dialogy, hloupé chování postav, herecké výkony mdlé. Děj roztahaný jako ponožky mojí babičky. Ne, děkuji, 15%.

plakát

The Open House (2018) 

Zpočátku celkem zaímavý snímek, který ale v druhé polovině až k závěru vyvrcholil do moc klasického (a nechutného) typu hororu alias neočekávaná návštěva. I za stupidní chování hlavních protagonistů (když se vám po baráku přesouvají věci, asi byste tomu měli věnovat trošku víc pozornosti) musím dát 50%.