Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Menu (2022) 

Hehe mě to teda bavilo:)

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Celkově výborné. Některé epizody jsou slabší, některé jsou dobré, většina výborná, pár jich je opravdu geniálních. Doporučuji si dopředu nečíst o čem která epizoda je, zintenzivní to zážitek a u některých budete opravdu překvapeni kam se děj nakonec ubírá.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Uff sem bratranec sestry tvojí matky ze strany tvého strýce... poměrně složité, ale to ten seriál dělá výjimečný. Pěkně promyšlené. Konečně něco, co není tak přímočarý, něco u čeho se člověk musí se i zamyslet... Řekl bych, že to je i na druhé shlédnutí, asi každýmu některý niance uniknou, některý i schválně - co se doprdele stalo s tím okem??? Každopádně sem četl ve spoustě komentářů, že jsou špatně vykreslené postavy, což bych neřekl ani náhodou. Právě že mi přišlo že když se člověk zorientoval ve všech časových variantách postav, tak měli přesně definovanej a vyrýsovanej charakter... To se ale člověk právě musí trochu zamyslet:)

plakát

Psí poslání (2017) 

Strašný!!! takovýhle filmy by se neměly točit! Kam se hrabe Volyň

plakát

V síti (2020) 

Důležitej film. Sice by to mohlo bejt víc dokumentární. Nějaký dynamický statistiky, fakta atd. Ne jenom hodit text do záběru s paragrafem. Ale u mě zvítězil obsah nad formou, proto pět hvězdiček... Celkem se mi líbila občasná nadsázka a humor. Vykreslila podle mě kontrast toho jak dospělá herečka sebou musí nechat manipulovat a zároveň jí to v jejím věku přijde směšný. Hodně, hodně, hodně silnej mi přišel vlastně ten jediný pozitivní moment filmu, nebudu prozrazovat určitě poznáte.

plakát

Tchyně a uzený (2011) (TV film) 

Příjemné překvapení. Původně jsem chtěl dát 4 hvězdičky, když jsem ale přemýšlel za co vlastně strhnout tu 1 * tak sem vlastně na nic extra nepřišel. Navíc má film celkem nízké hodnocení tak jsem dal rovnou 5. Bylo to až u českých filmů nezvykle vygradované, líbily se mi herecké výkony neherců i že se film vyvaroval nějakých přehnaných klišé nebo jiných nešvarů. Navíc celkem citlivě zvolenej konec bez nějakýho debilního natahovaní nebo snahy něco přehnaně a nuceně sdělit - byl přesně tam kde jsem si v duchu říkal a teď konec a prosím už nic...

plakát

Joker (2019) 

And star was born. Víc nez výborný vysvětlení jednoho příběhu... i said that's life, and as funny as it may seem...

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Od filmu sem dostal přesně to, co jsem čekal... Tedy brečel jsem smíchy a moc nepřemýšlel :D