Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasický “dog movie”, který nepřináší (dokonce ani v porovnání s jedničkou) nic nového. Ze začátku strašně cringe, postupem času se to zlepšilo, semtam padl solidní joke, ale jinak prostě ubíhající minuty, nudný a obyčejný příběh a nijaké postavy. Opakovaným umíráním psa filmaři emoce z diváků nedostanou a z mého pohledu od Marley a já stále žádný takový upřímný film nepřišel. Pro pejskaře a rodinky s dětma dostačující, pro běžné diváky jen další tuctovka, na kterou si za týden nevzpomenou. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Kdybych tvrdil, že jsem u prvního dílu neřval půlku filmu, tak bych samozřejmě kecal. Dvojka je v tomhle ohledu k divákovi naštěstí o něco vstřícnější a tak můžu hrdě prohlásit, že jsem to statečně vydržel skoro až do konce. Potěšil návrat starých známých, stejně jako nová tvář v podobě roztomilé Kathryn Prescott. I když to už není tak vyhrocená citová vydíračka, pořád je to srdcem natočená limonáda, která nedělá svému předchůdci vůbec ostudu. Naopak celý příběh rozvíjí a zakončuje. Na vrcholu. A tak to má být. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama