Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Duch (1990) 

Tak tohle je opravdu pěkný film. Výborná myšlenka, výborná zápletka, výborné napětí a výborná Whoopi Goldberg, která se ve filmu starala o zábavu.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) odpad!

Poslední dobrá pohádka byla Lotrando a Zubejda a od té doby se točí naprosté průplachy trubek. Stále doufám, že by mohlo přijít konečně něco nového a dobrého a každý rok jsem stejně zklamán. Tohle je naprosto uječené zprznění pěkné pohádky, které není ani zábavné, ani zajímavé. Uječena Žilková se zde herecky těžce degradovala.

plakát

Ecce homo Homolka (1969) 

Film, u kterého brečím smíchy od začátku do konce. Naprosto dokonale vypovídá o podstatě češství.

plakát

Etiketa (2004) (seriál) 

Naprosto parádní pořad. Jako malý jsem se od toho nikdy nedokázal odtrhnout.

plakát

Fontána (2006) 

Kdybych mohl, dám 4,5 hvězdičky. Byla to veelmi zajímavá podívaná, která ovšem ve mně nezanechala takový dojem, jako Atlas mraků. Přesto jsem nedočkavě vyhlížel konec. Ne proto, že bych se snad nudil, ale proto, že jsem už chtěl konečně pochopit, oč ve filmu jde.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Oproti knížce je zde jedna zásadní změna - film se stává dojemným, knížka je pouze humorný příběh. Mě osobně se líbíl víc film.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Po shlédnutí filmu Neúplatní jsem musel o jednu hvězdu ubrat, protože v tomhle žánru Neuplátní rozhodně vítězí. Dalo by se říct, že to je velmi povedený remake.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Čekal jsem něco ve stylu Helena, ale mile mne překvapilo, že jsem nemusel přepínat na jiný kanál

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Dlouho jsem nechápal, o čem ten film je, asi v posledních 5 minutách mi to došlo. Není to totiž nijak dějově nabitý film, ale po celou dobu hraje pěkná hudba a jsou záběry na roztomilého psa. Je to takový ten doják, ale pěkný doják.

plakát

Hamlet (1996) 

Upozornění!!!!!!!!! Tento komentář obsahuje mojí společenskou sebevraždu. Tyhle 2 hvězdy nejsou za filmové zpracování, ty jsou za celý příběh. Je sice super, že měl Shakespeare takovou slovní zásobu, ale už tak super není, že psal takové KÝČE!!! To se opravdu nedá. Kdo má poslouchat 2 hodiny nesmysly dřistajícího Kennetha v roli Hamleta. No fuj! Vážně nechápu, proč je tenhle renesanční spisovatel tolik obdivován. Již vznikla mnohem kvalitnější literatura.