Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Rain Man (1988) 

Troufám si říct, že tohle je jeden z filmů, které mi změnily život. Nebo alespoň pohled na něj. Film, jak má být - dlouho jsem potom nemyslel na nic jiného. Tom Cruise si zde střihl asi svou nejlepší roli.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Oproti knížce je zde jedna zásadní změna - film se stává dojemným, knížka je pouze humorný příběh. Mě osobně se líbíl víc film.

plakát

Zelená karta (1990) 

To je tak supr příjemný a pohodový film! Chtěl bych bydlet v tom nádherném bytě.

plakát

Let (2012) 

Tenhle film měl na mě 2 účinky. První je, že až budu muset nasoupit do letadla, budu mít těžký problém a druhý je, že se budu velmi snažit, abych nepropadl alkoholismu.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tři slova: To bylo boží! Ze začátku jsem si myslel, že to má být nějaká parodie, ale u některých scén jsem skoro nedýchal. Pozor SPOILER!!!!!! Zvláště když byl dr. Schultz s Djangem na večeři, kde chtěli vykoupit Djangovu manželku. Di Caprio si střihnul roli perfektního hajzla. Troufám si říct, že šlo o jeho nejlepší herecký výkon. No a ty gegy, ty byly naprosto parádní. Situace, kdy se blbečci hrající si na ku-kux-klan hádají, jestli mít plachtu na hlavě, protože přes ni hovno vidí nebo když se Django zeptá, jestli si může vybrat oblečení, jaké chce a pak vyjde v křiklavě modrém obleku s volánky, mě opravdu dostaly. A bylo jich víc. Jen mi nejde do hlavy, proč Tarrantino nechává z lidí po kulce vystříknout o 17 litrů krve víc, než v člověku doopravdy je. Tento film si ovšem nezaslouží nic jiného, než 5 hvězd.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Jeff Bridges zahrál skvělého bohéma. Černý humor zde teče proudem a hlášky mi stále proletují hlavou. Dokonce hláška "Řekl jsem to dost jasně!? - chvíle ticha - Promiňte, neposlouchal jsem Vás." mi trochu připomněla mě. Tenhle film je prostě legendární.

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Pořad, u kterého si vždy trochu namakám břicho - z těch záchvatů smíchu.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Naprosto nejlepší film roku 2012. Celou dobu nevíte, o co tam jde a nakonec se všechno seběhne dohromady a člověku pak akorát padá brada. Příběh tedy byl úžasný. Hudba byla super - ten závěrečný sextet mě naprosto dostal. Naprosto nejúžasnější byly herecké výkony Toma Hankse a Huga Weavinga, který hraje asi 5 záporáků, mezi nimi i jednu ženu. Vřele doporučuji všem, kdo tento film ještě neviděli.

plakát

Smlouva s ďáblem (2000) 

Naprosto úžasná komedie. S každým novým přáním mě přepadaly stále nové a nové vlny smíchu.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Příjemná komedie, která mě vždy rozveselí a stala se již neodlučitelnou součástí mých Vánoc.