Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (52)

plakát

Po svatbě (2006) 

Kameramani uz by opet mohli zacit pouzivat stativ.

plakát

Nuga geunyeowa jasseulkka? (2006) 

Asi nejperverznejsi korejska komedie, jakou jsem zatim videl - a nevim proc, ale padlo mi to do noty [sam se divim].

plakát

Ssonda (2007) 

Vypada to, jako by tvurce inspiroval Falling Down - aneb kazdy pohar jednou pretece.

plakát

Mrtvá a živá (1940) 

Prekvapive kvalitni film, ma spad, napad - bez problemu obstoji i v dnesni dobe. Patri k tomu nejlepsimu z Hitchcockovy tvorby.

plakát

Chléb náš vezdejší (1930) 

Syn farmare jede do mesta prodat psenici a najde si tam nevestu. Priveze si ji domu, jeho otec je ovsem proti, protoze neveri, ze by se ti dva mohli do sebe zamilovat za tak kratkou dobu a citi v tom ze strany nevesty nejaky podraz. Do toho prijdou zne, objevi se namezdni delnici a uz je konflikt na svete. Moc pekne dilko.

plakát

Monday (2000) 

Muz se probudi po pitce v hotelu a vzpomina, co se mu vsechno prihodilo. Uz uvodni scenka s pohrbem stoji zato: v obradni sini zazvoni telefon a doktor pozustalym sdeli, ze mrtvola ma voperovany kardiostimulator, ktery ovsem v kremacce muze vybuchnout. On sam nema cas, takze je treba najit dobrovolnika, ktery mrtvolu rozrizne a precvakne cerveny drat kardiostimulatoru a tim ho vyradi z cinnosti. Chopi se toho samozrejme nas hrdina - oba draty jsou ale cervene...

plakát

Navěky drakem (1988) 

Nadherne akcni sceny a navic mi to pripadlo dosti vtipne - nezbyva nez dat *****

plakát

Umizaru (2004) 

Film zachycuje vycvik novych clenu japonske pobrezni hlidky. Hlavni akter si behem vycviku najde divku a skrze necekanou ztratu sveho partaka je konfrontovan nejen se smrti, ale i s traumatkem hlavniho vycvikoveho instruktora.