Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Chvilkami slabší, ale jinak se jedná o super nápad, možná trochu odkoukaný, ale zábavný. Beru to jako příjemnou oddechovku s kvalitním hereckým obsazením.

plakát

Carrie (2013) 

Video šokující zákazníky v kavárně je možná jen o málo méně akční než vrcholná scéna filmu. Škoda. Opravdu jsem se na její pomstu těšila. Vlastně nejvíc jsem vedle z Julianne Moore. Její fanatická matka je vážně přímo děsivá. Jako celek mi to jinak přišlo suché.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ach, jak jsem se po všech těch trailerech těšila na pořádnou řežbu s fakt povedenými efekty. Bohužel veškerá slušná akce byla vyplýtvána právě do trailerů a do filmu už nic nezbylo. Jako roboti i stvůry se jim docela povedli, nemůžu říct, že bych právě z tohoto byla zklamaná. Ale kde zůstala akce???? 3 potyčky na celý film. V první je během minuty rozhodnuto a nic. Ve druhé jsem doufala, že se ukážou schopnosti tolik nadnášených ruských a čínských jaegerů. O tom, že nejmodernější eso se po výpadku proudu a následné okamžité sebevraždě v třetím boji ani neukázalo raděj nemluvit. Což znamená, že druhá potyčka konečně za něco stála a ta třetí byla zas během minuty bez efektního boje. Jsem až znechucená tím, jak málo ti superboti vydrží. Myslím, že se kolem nich nakecalo víc, než se podařilo ukázat. Pláču.... k tomu dva až nepřirozeně cáklí a hlavně protivní nerdi a jejich příšerně pitomé hádky... Zlatý Sheldon...

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

bohužel dám jen jednu hvězdu, a to za krásné záběry tureckých krás... dějově jsem naprosto zklamaná... čekala jsem trochu větší "odvaz"... hlavní hrdinka je tak strašně zamilovaná, že ve všem, co její vyvolený dělá či se děje kolem něj vidí něco špatného a i když ho strašně miluje, furt mu zdrhá... on se pak připlazí, odprosí ji, ona milostivě nacupitá zpět a zas dokola... hlavní hrdinka by zasloužila kopanec a ránu do hlavy, aby se vzpamatovala... blbější ženskou jsem neviděla v žádné jiné telenovele (a že těch adeptek by bylo)

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) 

1. hvězda za výpravu, aranžmá, kostýmy... 2. hvězda za tu zrzavou intrikánku v hlavní roli... tak nesympatickou osobu bych nechtěla potkat... celkově je to příliš dějově natahované, pak jsou najednou skoky v čase, kolikrát není ani scéna dotažena do konce... herci spíš neherci, bez emocí...

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Možná až příliš idylické vztahy mezi lidmi... Ale vše je o lásce mezi člověkem a psem, a to je ta nejpravdivější a nejpravděpodobnjěší věc ve filmu!!!

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Kolik věcí lze stihnout za jeden den??? Naprosto neromantický chaos...