Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Drama

Oblíbené filmy (8)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Dlouho moooc dlouho jsem otálel s hodnocením tohoto filmu, ale co dodat. Né každý se mnou bude souhlasit. Tohle je moje srdcová záležitost. Prostě i když vím, že né vše je úplně na jedničku, tak výkon Russell Crowa je vynikající a neopakovatelný. Hudba geniální. Občas jsem patetický blb se sklonky idealismu, ale tenhle film prostě miluju a scéna "I am Maximus Decimus Meridius. Commander of the Northern Army........................................." je prostě bechderoucí. Smekám před títmto filmem.

Warrior

Warrior (2011)

K tomuto filmu jsem si tenkrát našel cestu velice náhodou. Leč jsem rád, že jsem jí našel. Rozhodně patří mezi nejlepší v mé sbírce. Tento film je víc než drama nebo sportovní. Je to život ve své naturální kráse. Vezme Vás u srdce a nepustí. Život je tvrdý a takový je i tento film. Nemohu ho ani nijak hodnotit bo legendy se nehodnotí. Ty si najdou svojí cestu. Jeden z nejlepších filmů, které existují.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

K tomuto filmu snad ani komentář nemá smysl. Dokonalost sama a legenda mezi legendy. " Foreste utíkej !! "

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Tuhle komedii mám uloženou a vrytou do paměti jak jen to jde a je to možné. Lepší komedii jsem nezažil. Nelze dále hodnotit a komentovat. Prostě se na to podívajte a přivrate si spooustu kapesníčků na slzy smíchu a že rozhodně budete cítit břicho bolestí jak se vaše bránice nezastaví. Prostě pecka komedie :-)))))