Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (113)

plakát

Jenna Depraved (2006) 

Opravdu skvostný výběr z filmů!! Doporučuji. (film to není)

plakát

Kiss, The (1995) 

Film,kde konečně Jenna dostává více prostoru. Jako mladá je fantastická!! :-)

plakát

Where the Boys Aren't 17 (2003) 

Asi nejlepší díl z celé série,objevily se zde hvězdy nejvyššího kalibru!! :-)

plakát

Demolition Man (1993) 

Docela podařený akční film,na kterém mi vůbec nevadilo se podívat i 10x a stále mě bavil. Sly a Wes předvedli slušný herecký výkon!

plakát

12 opic (1995) 

Kultovní film,který se však u nás moc nechytil a byl málo medializován. Od začátku do konce měl film hlavu a patu. Výborně zde zahrál Brad Pitt a skvěle mu zde sekunduje Bruce Willis (nebo naopak)?? Musím hodnotit 5 hvězdami,neboť jsem zde neshledal žádných nedostatků.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nejlepší seriál poslední doby (nepočítám komediální), každá série byla famozní a chci vidět další a další a další a další série. :-)))

plakát

8 MM (1999) 

Psycho thriller, který bych řadil vedle filmu Sedm. Nicolas Cage zde zahrál roli, která mu sedí nejvíce a skvěle zde sekunduje Joaquin Phoenix. Námět dobrý a obdivuji Joela Schumachera, že se pustil do režie takového filmu.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Komedie pro "dospělé" ,která má spád. Český dabing je výborný a Jim je zde famozní,drsný a sprostý zárověň. Mám prostě takové filmy rád.

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Gangterky nebyly nikdy můj žánr,ale po shlédnutí tohoto nadstandartně kvalitního snímku měním svou zášť vůči Tomu Hanksu. Zasloužených 5*,doporučuji ke shlédnutí!!