Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (260)

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Bez pochyb nejlepší kinový film za poslední léta. Parádní zvuk, parádní kvalita kamery a špičkové záběry. Jako největší mínus beru české titulky k textům, které vůbec "nevýprávěli" to, o čem ta daná píseň je. Celkově poslední rozhovor s Masonem byl velice syrový, ale to už je jen a jen problém jich samotných, co se kdysi stalo. Parádní byla též "tůra" po bojištích 2.sv. války. Nu, upřímně doufám, že filmeček výjde na Blu-Ray :-) Doporučuji! 👍

plakát

Pink Floyd: The Wall (1982) 

Geniání hudební dílo, které má svou vybornou filmovou podobu! Rozhodně doporučuji.

plakát

Osvícení (1980) 

Výborný thriller, ve kterém se jak zasmějete, tak i vyděsíte. Jack Nicholson skvěle předvedl, jak má talentovaný zabijácký pohled a chování. Film jsem viděl v titulkách, takže to byl pro mě větší zážitek. Doporučuji

plakát

Leon (1994) 

Pecka na nejvyšší úrovni! Kdo neviděl film Leon,udělal velikou chybu. Hned si to kupte nebo stáhněte a skoukněte za každou cenu! Výborné herecké výkony,hlavně teda mlaďoučké Natalie Portman. Velice doporučuji.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Celý den jsem se nudil.. Tak jsem koukl na cinestar a tam jsem viděl: Kapitán Phillips-Tom Hanks.. Tak jsem vytáhl peníze a šel jsem na to.. A má volba byla správná.! Celý film neodtrhnete oči z televize.. Velice napínavé drama.. 5 hvězd je jasné!

plakát

8 MM (1999) 

Výborně pane Schumacher.! Tento film je pro mně láhudkou tohoto žánru! Zde vydíte,že Spojené ,,PORNO´´ Státy nejsou jen ta krása,kterou můžeme vidět na obrazovkách televiz.(Např.New York). New York je špína nevídaná plná humusu,násilí,kriminality a únosů.. Nicolas Cage opět výborný detektiv.. Děkuji!

plakát

Amadeus (1984) 

Perfektní film Perfektního režiséra.. Děj byl krásný,hudba skvělá,herci skvělí. Skvělá myšlenka udělat film o Mozartovi a jeho životě,který byl jiný než si asi většina lidstva představovala(žádná velká sláva,dluhy,problémy s alkoholem a hudbou,ze které se už zbláznil).. A na smích Mozarta v tomto filmu,NIKDY nezapomen. :)

plakát

Fantomas (1964) 

Tak,tomuhle se říká FRANCOUZKÁ KOMEDIE 1. TŘÍDY. Skvělý nápad udělat takovou vraždící zrůdu,která chodí v maskách mrtvých :) Jean Marais předvedl skvělou dvojroli,Louis zase předvedl skvělého praštěného komisaře Juvea.. Určitě 5 hvězd je minimum :)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Paráda. Konečně seriál,který v televizi vypadá jako seriál :) Tento vtipný seriál je určitě na 5 hvězdiček,a to ještě s velkým plusem. Děkuji,že toto dávají v televizi.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší čertovská pohádka. Příběh hezký. Josef Kemr byl výborný. Hlavně tato pohádka není s uječenými a trapnými čerty jako Troškovi čerti..