Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (94)

plakát

Tajné společnosti (2013) (seriál) 

Tento seriál pojednává o tajných společnostech jako takových, je to zajímáve, ale nebudu to tady rozepisovat, holt dozvíte se dost informací co se v naší politice nebo mediích děje stoprocentně doporučuji už jenom kvůli všeobecnému přehledu.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Tohle je naprostá pecka, která se povedla snad ve všech ohledech. Promyšlený příběh s mnoha zvraty v ději a hodně zápletkami, které přinesli filmu nevídané napětí. Výkon Pitta by se dal snad charakterizovat jako nejlepší vůbec, co kdy zahrál. Hrál to parádně a ještě bych vyzvedl výkon Edwarda Nortna, který to taky zahrál úžasně. Tento snímek doporučuji, protože stojí za to ho vidět a smlsnout si na tomto delikátním kousku.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Úžasný film, skvělý scénář( Leone ), impozantní herecké výkony zapříčinili vznik tohoto opravdu povedeného westernu, všechno do sebe postupně krásně zapadalo a každý zvrat či nějaký nečekaný čin vyvolali v člověku spoustu emocích, které by se dali charakterizovat, jen tím, že se vám zatají dech a upřeně sledujete co bude dál, i když tento snímek má necelé tři hodiny, tak se rád vsadím, že 80% lidí co to viděli si přálo vidět ještě něco víc, opravdu dokonalá podívaná.. :))

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Vynikající snímek, který mně poznamenal vším, toto veledílo je dokonalost sama, Sergio Leone stvořil něco nevydaného a dokonalého, tento western patří mezi nejlepší filmy všech dob, dále: Skvělý Henry Fonda, který to zahrál dokonale, film se celou dobu nesl v poklidném západo-americkém stylu, moc se mi ten styl líbí. Moje hodnocení je 100%(o jiném hodnocení jsem ani minutu nepřemýšlel, tenhle film si mě podmanil :D )

plakát

Plán útěku (2013) 

Jako pro fanouška akčních filmů je tenhle film povinnost, setkávají se tady totiž dvě obrovské legendy v tomto žánru, oba dva hrály skvěle, scénář byl propracovaný a měl myšlenku, tenhle film hodnotím pět z pěti neboť je to dokonalé akční dílo a člověka to dost pozvedne.

plakát

Gravitace (2013) 

Skvělý vesmírný thiller s velmi realistickými pohyby a vším co se zemské gravitace týče, jinak velmi povedený závěr, kterým si nás scénaristé(bratři Cuaronové) vychutnali, ještě by mne zajímalo kde se zřítila s tou lodí na tu zem, ale to se asi nikdo nedoví..

plakát

Kmotr (1972) 

Pět hvězd, jinak to totiž ani nejde.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Vyborný filmeček u kterého jsem byl štastný že se na něj dívám na 100% moc věcí se o tom nedá napsat ani vytknout zapadl do této nadprůměrné série, škoda že už tam nejsou taková super auta jak předtím ale jinak perfektní.

plakát

Denní světlo (1996) 

Běžte někam s 56% de*****é, jak můžete dát takému filmu jenom 2 hvězdy nepochopím logiku některých uživatelů kdy nějakým totalním kravovinám navalí 5* a tady vyzvrací 2 * tenhle film si zasloužíl minimálně 80%, měl příběch měl atmosféru hrála tam filmová LEGENDA co víc chcete !!!!!!????????