Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Absolvent (1967) 

Pekná pani Robinsonová senior, ještě hezčí Robinsonová mladší. Hoffman tradičně na pěst, ale to už je člověk zvyklej... Parádní muzika a atmoška a fajn závěr... za mě pěťule.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) odpad!

no... skoda ze whedon raci nepokracuje ve firefly misto techhle blbosti pro deti... svet nepotrebuje dalsi avengers ani transformery, potrebujeme 80 serii FIREFLY!!!

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Nová závislost. Srdcovka jako Chuck to sice nebude, ale je to parádní náhražka v mezidobí, kdy ho nereprízuju.

plakát

All or Nothing: Manchester City (2018) (seriál) 

Vybornej dokumentofotbaloserial. Pep je jeste silenejsi a zaroven to vypada i genialnejsi obdoba naseho France Straky:-D Spousta emoci pri zranenich hracu, spousta smutku, kdyz Rahym dvakrat netrefi prazdnou, ale hlavne spousta radostiiii. Fakt parada. Jen jak tu nekdo pise, kdyby to bylo o sezone 98/99 a jistych jeste hlucnejsich sousedech, uzil bych si to asi vic. Ale nastesti mame The Class of 92.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Coppola to po Kmotrovi opet dokazal. Spolu s Cetou a Lovcem jelenu nejlepsi valecnej film ever a jeden z nejlepsich filmu historie vubec.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

špičková předvánoční zábavička.

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Uf, tak to bylo neco otresnyho. Horsi herecky vykony jsem snad nevidel, v cele s hlavni predstavitelkou. I kdyz asi ani moc neni co hrat, cely je to priserna kravina, vrazda chobotnickou :-D

plakát

Až do smrti (2007) 

Nebylo to úplně zlý, nicméně Gibson tyhle roličky zvládá daleko líp. Van Dammovi přecijen sluší víc helicopter kick než bouchačky.