Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Avatar (2009) 

Přiznám se, že já a Avatar jsme si moc nekáply do noty. Nelíbil se mi příběh filmu (Člověk jako ničitel přírody, ale pořád se najde někdo, kdo bojuje za "dobrou věc". No, nic moc pro mě.) a herecké výkony nemohu posoudit, nicméně ze světa na Pandoře, provázanosti všeho "živého" a celkového nápadu s Avatary se mi tajil dech. Viděno ve 3D a moc hezky se na to koukalo.

plakát

Černá labuť (2010) 

Nikdo nedokáže zfilmovat lidskou psychiku tak jako Darrren Arronofsky!

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Český seriálový klenot... v té záplavě komerčních a teď mi pan admin odpustí, sraček.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Co se týče filmu, po audiovizuální stránce není co vytknout, Marion Cotillard se opravdu stala Edith Piaf, až mi to vyrazilo dech a hltala jsem každý záběr na ni, bohužel tím to asi tak skončilo, samotný příběh a osobnost Edith Piaf mi je strašně nesympatická, že jednou stačilo, nicméně Marion si alepoň jedno shlédnutí zaslouží...

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Neočekávejte Hannibala ala "Mlčení jehňátek", žádná tíživá atmosféra, jen touha po pomstě za zavražděnou sestru. Určitě se z filmu dalo vytřískat daleko víc, potenciál to mělo. Určitě potěšil výkon mladého Gasparda, ten jeho "úsměv" si budu pamatovat hodně dlouho a pár miniroliček pro české herce určitě taky potěší. Ale celkově mi film přišel takový neslaný, nemastný, snad kvůli tomu, že se jednalo o film s Hannibalem.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po dlouhé době jsem se do kina těšila jak malá. Hltala jsem Jacksonovi každej záběr, který mi naservíroval, nic méně bych uvítala trošku méně té "digitálnosti", které se v Pánovi Prstenů tak šikovně vyhýbal. Docela mě rozesmála postava Radegasta, trošku mu to ubírá na vážnosti. A scéna s Glumem prostě paráda, uvidíme co bude dál. Zatím to ujde!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Může mi někdo vysvětlit jak to, že to má tak vysoký hodnocení!? Dala jsem tomu šanci po čtyři díly a nepřesvědčilo mě to. Strašný kvantum postav ve kterém se ztrácí děj, navíc chvilku jsme tam, tam a pak šupem zpátky do prvního království, ani s dialogy si nikdo moc práce nedal, ikdyž co já vím, půlku jsem jich zaspala. Herci, i když je mám ráda, zde mi přišli strašně nesympatičtí, obzvlášť Lena Headey. Cenu za výpravu by jim vyfoukla snad i Xena. Na tomhle seriálu mě bohužel nezaujalo zhola nic. Škoda!

plakát

Chicago Fire (2012) (seriál) 

Velmi nadějný seriál, doufám, že po první serii neskončí. Zajímavý námět i různé dějové linky, které se nemotají jen kolem hasičské zbrojnice, sympatičtí herci. Příjemná oddechovka!

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Přiznám se, že dlouho tenhle seriál šel mimo mě. Co jsem ale nestihla za ta léta, jsem dohnala teď a sjela jsem celou sérii jedním dechem. Vůbec nechápu jak jsem je mohla přehlížet, jde o seriálový klenot. Nechybí tu zkrátka nic. Humor, nadhled, ale i těžká životní rozhodnutí a zklamání jsou skvěle odvyprávěné a má to šmrnc, postavy jsou promyšlené do detailů (mám je ráda fakt všechny, nicméně Calie a Arizona přeci jen trošku vedou) a ani za těch osm sérií seriál neztrácí nic ze své kvality, nicméně musím říct, že deváté se opravdu bojím. Skvělý výběr hudby a Mereditiny rozumy vše krásně dolaďují. 100%