Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Vyplnilo mnoho deštivých odpolední a ani dnes neurazí. Obtížnost otázek kolísavá, ovšem soutěžící, to je skutečné panoptikum. Moderátoři pořadu mají celoživotní džob, nevím, jestli jim ho ale nutno závidět...

plakát

AZ-kvíz Junior (2004) (pořad) odpad!

Párkrát jsem ze zvědavosti nakoukla...Cože?!! Takhle stupidní otázky nejsou ani v kvízech v Bravu a jemu podobných plátcích. "Země začínající písmenem I v jižní Asii, proslulá vývozem čaje." Po chvilce intenzivního přemýšlení z jistě nejméně dvanáctileté dívky vypadne: "Irsko". COŽE?!!

plakát

Britannic (2000) (TV film) 

Slátanina k pohledání - mimořádně tupá a bezvýrazná "agentka", špiónský zloduch a veeeliká láska. Jedna hvězdička za těch pár okamžiků, kdy jsem se nenudila (torpédo!).

plakát

Cyrano z Bergeracu (1990) 

Na Cyranovy monology mi nestačí hvězdičky (viděno s dabingem podle mě skvělého Miroslava Donutila), zbytek tedy zas taková extáze nebyl. Hezká, ale poněkud hloupá a nesympatická Roxana, méně hezký, zato notně hloupější a nesympatičtější Christian. Výprava a hudba krásná, herci ve vedlejších rolích dosti slušní. Suma sumárum ty 4*.

plakát

Fricasse (2003) 

Delikátní jednoHubka :-) Přeeesycenost!

plakát

Funny Face (1957) 

Asi jsem čekala něco víc....Celý výkon Kay Thompson a Audreyina kavárenská exhibice ve stylu Maji Plisecké mi ovšem nedovolí dát jen 3 hvězdy.

plakát

Golfský proud pod ledovou horou (2012) 

Když se tu nikdo nemá ke komentu (nikdo z šestice diváků), zdvihám tu rukavici (byť poměrně ošuntělou a nevábnou) já. Čekala jsem od poetického názvu i slibného námětu hodně, dostalo se mi pramála. Nejvíc na mě zapůsobil první střípek, výprava byla důkladná a atmosféra hutná, podivný konec to ale spolehlivě zabil. Taky ta první Lilith (nebo jedna z jejích dcer či co to bylo) pro mě jako jediná splňovala podstatu přitažlivosti, tajemna, (sebe)destruktivních tendencí a erotického dusna. Všechno ostatní bylo v podstatě nuda bez koncepce. Třetí příběh měl podle mě slušný nápad, ale zakončení opět poněkud zkratkovité a k původnímu tématu neměl moc co říct. Možná s hodnocením půjdu ještě níž, prozatím za slibný první příběh 3*.

plakát

Hanuman (1998) 

Čekala bych lepší skóre, mě Hanuman uchvátil. "Lidská" část příběhu samozřejmě nic moc, ale ty záběry indické přírody a mystérium okolo opičího boha...skvost.

plakát

Jméno (2012) 

Brilantní konverzačka s nenápadným rozjezdem. Snad dokonce o chlup lepší než Bůh masakru, neznámí (alespoň pro mě) herci udržovali věrohodné kouzlo všednosti a procházeli tak situacemi, které se opravdu mohou stát každému z nás.