Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Nobility (2017) odpad!

V roce 2017 se Neil Johnson naučil pracovat ve Windows movie makeru z verze Windows Vista a vznikl tento film. Příště alespoň prosím v kombinaci buďto dramatu, thrilleru, hororu nebo když už nic jiného nezbývá a jsou psychické problémy psychologického žánru, sledovat celou dobu kakaovník řídící bílou kostku namalovanou v malování je opravdu k pláči. A ještě k tomu 120 minut.

plakát

Prey (1977) 

Hezky. Pěkně. Když už člověk ani nedoufá, přeci jen ještě nějaký ten lahůdkový sci-fi horor najde. A vůbec ne špatný. Ba naopak. Plná pěti hvězda to sice není, Prejt sem tam zakulhává (hlavně co se surovin ve středu filmu týče), přesto ale překvapí a vyvrcholí v příjemné pojedení. Drámo jak má být.

plakát

The Thirteenth Guest (1932) 

Tak tahle hororová lahůdka unikla o ocenění "kult." Po měsíci hledání jsem se k tomuto filmu konečně dostal (četl jsem knihu) a jsem za to opravdu vděčný. Mysteriozita asi v tom nejoriginálnějším pojetí ve svém desetiletí s atmosférou vykreslenou jako obrázek s nejtemnějšími barvami. V porovnání s knihou se jedná o velmi důvěryhodnou adaptaci. Doufám, že si někdo všimne mého komentáře a zhlédne tenhle zapomenutý zlatý grál.

plakát

Noc oživlých protinožců (2014) 

Uspokojující, nic nového nepřinášející australský zombie horor. Ty dvě pěti hvězdy tady sice nechápu, ale budiž. 60%

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

,,To bude úžasný film. Na to musíme jít.".. slyšel jsem pátého února v centru našeho hlavního města.. nejspíš nějaká dvacetileta namyšlená kravka. Zvědavost ale u mě i tak vzrostla, když o tom tak každý mluví a já tak rád dávám odpady.. ,,Jestli to přežiju, přežiju už snad i smrt.".. říkal jsem si někdy ve sté minutě. A doopravdy - z těch posledních 24 minut se stala nejdelší půl hodina v mém životě. Nevím, čím to může být. Nevím, kdo je větší kráva, jestli E.L. James nebo Sam Taylor-Johnson. Asi obě dvě. Měl jsem jít na Babovřesky III. Mám chuť jim jít udělit pětihvězdu. Hned. Teď.

plakát

Revolution of Love (2013) odpad!

Velká propagační kampaň, která má za úkol udělat z Madonny bohyni lásky. Nebo je to jen pokus, jak si zase naplnit svou koženou peněženku? To bude pravděpodobnější. Tahle stará, zeschlá babka totiž nedokáže nic jiného než oplakávat ty, kteří zkrátka mají v životě smůlu a poté to vše shrnout do jednoho projektu - projektu s názvem Revolution of Love. Vybrečte se ovečky a dejte mi peníze. Toť heslo téhle sračky. Poslední celebrita, která to fakt myslela vážně a nezneužívala těchto témat jen proto, aby pošpinila Putina a vše z Východu byl Michael Jackson s Tupacem. Ti si mohli projekt s názvem "Revolution of Love" dovolit, ne tahle stará píčmulda, která si toho Obamu tiskne i na kalhotky.

plakát

Hansel Vs. Gretel (2015) odpad!

Ben Demaree je odpad. Zavěste ho někdo za koule, než to natočí další film.

plakát

Seal Team 8: Za nepřátelskou linií (2014) 

Nejlepší válečný film, který jsem kdy ve svém životě viděl. A ty efekty.. nádhera. Reiné je opravdu jeden z nejvíce nedoceněných novodobých režisérů.

plakát

Black Ops (2008) odpad!

,,Lojzíčku, co to děláš?" - ,,Tetičko, bliju, právě jsem dokoukal Deadwater."

plakát

D.O. (Drop Out) (2008) 

Co to bylo? Vážně, nedivte se, že tu není obsah, protože k tomu ani snad žádnej sepsat nejde. 90 minut hrůzy. Nejhorší asiskej film, který jsem viděl. Kecám, žádnej jsem ještě neviděl. /edit/: Po sepsání komentáře jsem po třech dnech usoudil, že se mi to líbilo. Takže dávám jednu hvězdičku. Ale žádný zázrak se nekonal, tedy. 40%