Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Jurský svět (2015) 

Víte co? Co takhle vymazat zbytečný 3 díl, který byl opravdu slabý a dosadit za něj tento opravdu povedený pokus? Já se bavila. Nechybělo napětí, nechyběla akce, ani vtip. Husí kůže pokaždé, když začne hrát ten úžasný theme song od Johna Williamse také nechybělo. Když pomineme sentimentální vztah mezi hlavním hrdinou a jeho vycvičenými mazlíčky Raptory, což by se těžko mohlo stát, ale holt to k tomuto dílu patří, tak jednoznačně 5*. Krásná nostalgická vzpomínka na 1 díl, na kterém jsem vyrůstala a proč i dodnes prostě miluju dinosaury.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Koukla jsem se na to sice až teď (knihy si přečíst neplánuji), ale dá se to. Na můj vkus až moc dlouhé. Oblíbené scény: Probírání kontraktu, závěr.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Na originální seriál se to nechytá ani trochu, ale co bychom chtěli, když je TWD takový skvost.. Ale buďme upřímní, je to jiné. Je to něco, co jsme v TWD vidět nemohli a co mě vždycky zajímalo. Slušný rozjezd první série, závěr fantastický. Pomalý rozjezd druhé, ale po pár dílech už to začíná nabírat obrátky a tak kolem 3 až 4.série počítejme že to bude jako v originálním seriálu. Sice mi chvíli trvalo, než jsem si všechny postavy oťukala a udělala si tak více oblíbenců jak Nicka (ten si mě získal hned prvním dílem :-)), ale nakonec to slušně zabere čas čekáním na 7.sérii The Walking Dead :)

plakát

Messi (2014) 

Moc mě nebavilo to věčné kecání o věcech, co snad každý správný fanoušek Barcy nebo Messiho ví, ale protože o tom kecali hlavně hráči Barcy, tak jsem to přetrpěla :D Jinak krásné nahlédnutí do mládí nejlepšího fotbalisty historie (pro mě prostě je!). I když jeho rodina nebyla nejchudší jako u jiných fotbalistů, stále to měl Leo těžké. Díky bohu za jeho dar! Jsem nesmírně ráda, že mám tu čest žít v době, kdy on hraje. A film není pojat tak aroganntně a sebestředně jako u Kristýnky :))

plakát

Carrie (2013) 

Po zhlédnutí Carrie nechápu, proč tomu říkají horor. Přišlo mi to jako dost povedený thriller, ale neva :D Chloe Moretz je skvělá herečka, pamatuju si jí možná jako nějakou 6ti letou holčičku v Agentovi v sukni 2, ale pěkně nám vyrostla^^ A tím se dotávám k tomu, že nechápu jak jí mohli tak šikanovat. Normální hezká holka. Tím se tak trochu na tu roli nehodila, ale aspoň ukázala talent. Palec hore, povedený remake si myslim.

plakát

Nightwish: Showtime, Storytime (2013) (koncert) 

Nightwish jsou prostě má srdcovka a Floor je metalová bohyně. To co ona vyzpívá, to nedokáže žádná jiná. Ona je dokonalou kombinací Tarjy a Anette. Celý koncert je skvost, ale třešničkou na dortu je Ghost Love Score a závěrečná nota od holandské bohyně.

plakát

Diktátor (2012) 

:DDDDDD geniální! Já Sashu prostě žeru :D Nevím jestli byl lepší Borat nebo Diktátor fakt se nemůžu rozhodnout.. :D (Aladeen právě pomohl s odrozením dítěte na podlaze v obchodě.) generál Aladeen: Mám špatné zprávy. Je to holka. Kde je odpadkový koš? "Aladeen změnil přes 300 Wadiyanský slov na "Aladeen". Včetně slov "pozitivní" a "negativní". Což způsobylo velký zmatek.. U doktora.. Doktor: "Chcete "aladeen" zprávu nebo "aladeen" zprávu? Pacient: "Eeeh.. "Aladeen" zprávu? Doktor: "Jste HIV "Aladeen".

plakát

Dokonalý Spiderman (2012) (seriál) 

4*. Kdyby tam byla častěji Mary Jane, tak 5*. Seriál opravdu pobaví, animace pěkná a hafo Marvel postav, co víc si přát.

plakát

Gekidžóban Óran kókó hosutobu (2012) 

Musím kladně hodnotit, že to, co nedali do anime (bídáci!) dali sem. A to mluvím o skvělé scéně, kdy Tamaki dává Haruhi prstýnek s ootoro a kdy Haruhi přichází na kloub tomu, že je v průšvihu, protože se zamilovala :)) A samozřejmě úžasný Nekozawa ♥ :D

plakát

Probudím se včera (2012) 

Nadprůměrná česká komedie. České filmy obecně moc nesleduji, kor když jsou z novější doby, ale toto mě příjemně překvapilo. Zápletka i děj jsou dobré, hlavní hrdinové sympatičtí. Asi nejvíce mě pobavila narážka na facebook, to se opravdu povedlo. Zuckerberg si teď může cucat tak akorát palec, protože Petr Kovář vymyslel Licoknigu :)) Bohužel konec trochu nedomyšlený, jelikož hlavní hrdina si vesměs nepamatuje svých "nových" 20 let života a ani nezná své děti. Ale i tak jsem byla příjemně překvapena.