Reklama

Reklama

Dokonalý Spiderman

(seriál)
  • USA Ultimate Spider-Man (více)
USA, (2012–2017), 38 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Duncan Rouleau

Předloha:

Walter Simonson (komiks)

Hudba:

Kevin Manthei

Hrají:

Drake Bell, J.K. Simmons, Chi McBride, Logan Miller, Tara Strong, Clark Gregg, Tom Kenny, Adrian Pasdar, Matt Lanter, Stan Lee, Rick D. Wasserman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(104)

Recenze (50)

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Marvel komiksů jsem vyloženě zklamaná. Nikdy jsem neměla Spideyho v lásce, ale tohle se mi hnusí. Animace, herci - to všechno ještě šlo, ale TEN DĚJ ! Jistě jsou to pořád komiksy, ale i ty mají mít nějakou tu myšlenku. Trapné hlášky, kterými je propleten celý seriál vůbec nejsou vtipné ani trochu nápadité. Kdyby tam nebyl Coulson a Avengers, tenhle seriál by si nezasloužil ani tu jednu hvězdičku. Nicméně tam jsou, tak za snahu 2 hvězdy. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seroš obsahuje vše co od superhrdinského akčního seriálu lze očekávat. Animace je kvalitní, bitky svižné a povedené a hlavní postava hláškuje co to dá. Co víc si přát? No příběh většinou není extra složitý, ale to nevadí, stejnak asi je to pro děcka, tak aby to taky pochopili, ale i tak seriál pěkně odsýpá a já mu v hvězdách dávám plný počet. EDIT: Ve třetí řadě mě mile překvapila mini série Spider verse, ve které se jedná o alternativní dimenze a jde vidět, že si s tím autoři hezky pohráli a výsledek opravdu stojí za to. Čtvrtá řada se opět povedla, hlášek je tu opět přehršel, akční i napínavé to je stále. Mini série vždy patří k tomu nejlepšímu díky dostatečnému času na příběh a také se vrátil koncept série Spider verse a je to snad ještě lepší než v řadě minulé. Hodnocení: 1.řada: 94/100, 2.řada: 93/100, 3.řada: 95/100, 4.řada: 96/100, Celkem: 95/100. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen 3. a 4. řadu, jiná na Netflixu není a je to prostě takové strašně prostinké a nepřináší to vůbec nic zajímavého. EDIT 2022: Nyní jsem to už viděl celé a známka zůstává. Rozhodně si to nepolepšilo, spíš naopak. Je to infantilní, hlášky nejsou vtipné, musí tam být úplně každý a hlavně je to prostě většinu času nuda. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ono se na to nakonec dá i dívat. Má to tempo a spád, je to docela dobře nahláškované. jsou tu všechny důležité postavy okolo Petera Parkera i Spidermana a nechybí ani S.H.I.E.L.D. Mě se první díl ale opravdu strašně líbil, tak doufám, že se úroveň udrží. Fakt je to totiž sranda a někdy je to opravdu dost komiksové. Parádních 75%. A pokud budu chtít, klidně to i navýším, ale i takhle je to moc fajn. P.S. Asi zase začnu po ránu koukat na animáče... ()

LokiZombie 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první série: Běžnému divákovi nemusí sednout styl vyprávění posílený českým dabingem, nicméně seriál exceluje ve vykreslování Spider-manovských dobrodružství v širším kontextu univerzaa ,,Co kdyby byl Spider-man teenagerem ve světě Avengers a Shieldu". A zatímco komiksový hrdina si vyšlapal za 50 let cestičku, po které se mu jde lépe sólo s klapkami na očích, tahle svěží mutace pavoučího hrdiny též funguje jak od začátku pro dětského diváka, tak postupem času i pro diváka dospělého. Absolutním vrcholem pro mě byly epizody 13(s Dr. Strangem), 25 a 26 (povedené zkombinování goblinských mytologíí dvou různých univerz- hulkoizní Ultimatní skřet na mainstream vznášedle byl dokonalý). ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • Když Spider-Man zachraňuje lidi, kteří vypadli ze vzducholodi, řekne, že to viděl u Iron Mana. Jedná se o narážku na film Iron Man 3 (2013), kde Iron Man musel zachránit lidi padající z letadla. (Knowho)
  • Když Spider-Girl kvůli dámské verzi Green Goblina padá z Washingtonova mostu, jedná se narážku na komiks „The Amazing Spider-Man  číslo 121“, kdy Gwen Stacy padá ze stejného mostu kvůli Green Goblinovi a Spider-Man ji zachytí a tím i omylem zabije. (Knowho)
  • Když se Loki dostane do Spider-Manova těla, Dr. Octopus poznamená, že to je geniální a měl by si to zapsat. Jedná se o narážku na postavu Superior Spider-Man, což je Octavius v těle Petera Parkera. (Knowho)

Reklama

Reklama