Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (240)

plakát

Ztracené město (2022) 

Tak pár vtipných momentů tam bylo, to ano. U těchto filmů mi většinou nejvíc vadí, jak hlavní postavy po prodírání se džunglí vypadají čistě, učesaně a v Sandřině případě... full make-up. To i Goldie Hawn a Amy Schumer vypadaly víc použitě ...

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

... aneb Jak se Božka přestěhovala z Jiříkova k Hanušovicám. Fixace Tatiany na tyto sociální dramata je pozoruhodná. Film už nikoliv.

plakát

1883 - Spěchající mraky (2022) (epizoda) 

Nečekal jsem od Faith Hill tak skvělý herecký výkon. V každé epizodě překvapuje čím dál víc. Velice oceňuji i zmínku takového detailu, jako je význam ženských šatů v té době... velice dobré.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Tohle měl být jakýsi pokus o pokračování Pátého Elementu nebo co? Ještě horší než "herectví" Kunis a Tatuma je ten příšerný scénář, který museli odříkávat...

plakát

1883 - Úskalí svobody (2022) (epizoda) 

Taylor Sheridan dokazuje, že je výborný scénárista... jeho slova jsou bravurně formulována a mluví člověku z duše. "Řeku nezajímá, jestli umíš plavat. Hada nezajímá, jak moc miluješ svoje děti. A vlk se nestará o tvoje sny. Jestli tě strhne proud, utopíš se. Pokud se přiblížíš, nezabráníš uštknutí. Jestli budeš příliš slabý, staneš se kořistí. Tady není místo pro chyby".  Musela to být velmi těžká doba. Hlavně pro ženy. A myslím, že především o nich je tato část... Faith Hill konečně dostala trochu více prostoru a v této epizodě opět dokazuje, že je i skvělou herečkou.  Tim McGraw (otec tří dcer) a jeho řeč s Ennisem... věřím tomu, že tady Tim nehraje, ale těží ze svého života, protože i já bych se bál na jeho dceru jen podívat. Velice dobrý díl.

plakát

1883 - Brod (2022) (epizoda) 

Tahle epizoda mohla být mnohem dramatičtější... hlavní a vedlejší postavy už jsou známy, tak se mohli daleko víc zaměřit na překonávání řeky. Méně brečení nad minulostí a raději pořádný boj o přežití, protože tady mi to přišlo velice promrhané a uspěchané v závěru epizody. Ale zatím drží velice dobrou úroveň.

plakát

1883 - Řeka (2021) (epizoda) 

Daddko by na to měl přestat tlemit, když ho to tak strašně obtěžuje a má neustále tu patetickou potřebu nás tady informovat o jeho prostoduchém znechucení...  S každou epizodou je to lepší a lepší. Úžasná kamera a výprava. Skvělý scénář a herecké výkony hlavních tří (McGraw, Hill, Elliot) jsou více než kvalitní. Hlavně Faith Hill velmi překvapila svojí jízdou na koni.