Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina má před sebou nelehký úkol přebrodit řeku s vozy a zásobami. (SkyShowtime)

Recenze (22)

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto časti sa nestrieľalo a ani ten urputne ťažký a predramatizovaný prechod cez tú, takmer stojatú "riečku" im moc filmársky nevyšiel (čítaj komentár 6thSun). Po pravde vôbec im nevyšiel (ten klavír by som sám cez tú rieku dostal ;D). Napriek tomu je to pre mňa zlepšenie a dávam čisté štyri. Do príbehu sa totiž pekne, pomaly a nenásilne votrela romantická vrstva, ktorá dúfam, že neskončí len ako odbočka. Lebo romantika ma tu asi bude baviť viac, ako tie celé prestrelky predtým. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Zastřelíte mě?“ – „Zvažuju to!“ Série pojednávající o předcích rodiny Duttonových pokračuje lehce promrhaným dílem, kterak farmář a válečný veterán James nehodlá „poslouchat“ na slovo, řeku chce přebrodit sám, ale pomocnou ruku nabídne. Starého drsňáka Sheu Brennana budou přistěhovalci nenávidět, ale aspoň budou žít. Holt si musejí uvědomit, že zatím není žádné příští, žádná budoucnost, ale jen cesta. Právě životem ošlehaný Sam Elliott coby hluboce zraněný muž, který nedávno ztratil manželku a dceru, ho v tomhle měnícím se světě hraje skvěle. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poeticke. V zavere pri preludovani na piane zanechanom na luke, velmi pekne vyuzili flashbacky na zivotunebezpecne prechody riekov a nie len dlhe sirokouhle zabery. Chapem par spomenutych vycitiek, ze to obcas na kamere vyzeralo, ze tam snad su schodnejsie miesta. Filmari vsak vybrali tamto. Pri "riecnych" scenach sa tam pouzivali teleobjektivy. Tie vsak "stlacaju" perspektivu. Mnohokrat, ked si len robite zabery v prirode (mam takych stovky), vyzeraju uplne inak, ako ked sa na ne pozerate ludskym okom. Kazdopadne, remeselne nadherna kinematografia. Pri tom, co sa dialo ma to nevyrusovalo. Zaujimava je i linia cernosskeho veterana. Uvidime, kolko priestoru bude mat ta blondynkina, romanticka. Zatial v pohode. 75% ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mohla být mnohem dramatičtější... hlavní a vedlejší postavy už jsou známy, tak se mohli daleko víc zaměřit na překonávání řeky. Méně brečení nad minulostí a raději pořádný boj o přežití, protože tady mi to přišlo velice promrhané a uspěchané v závěru epizody. Ale zatím drží velice dobrou úroveň. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl na mě působil příliš feel good dojmem a velkou přeslazeností. Chyběla mi tu drsnost předchozích dílů. Takový díl spíše pro holky, které si zde mohou dráždit pičule nad romantickou linkou, hrou na piano a dalšími věcmi, které mi do drsného westernu moc nesedí. Najdou se tu naštěsí i silné momenty, jako bylo třeba závěrečné přebrodění řeky. [70 %] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama