Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Jednoznačně nejde komentovat každý film zvlášť. Nebo spíše já to nesvedu. Proto zde vyjádřim cit k tomu dokonalému ztvárnění Pána prstenů. Na začátku by nikdo nečekal že se to může povést až takhle skvěle. Každopádně povedlo. Velkolepá bitva na závěr ságy kde bylo všechno co má člověk na těchto filmech rád, možná jen chyběla smrt nějakého hlavního hrdiny třeba Froda to je asi taková zbytečná postava, leč to je můj osobní názor. Ovšem do gromady to je nádherný celek ve kterém jsou naprosto úžasně zpracováni skřeti, prostředí i vše okolo zkrátka nemam výtky. Takže za mě Palec hore.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Tady se snad ani nemá cenu rozepisovat. Takže jen ve zkratce. Takže za mě Palec dolu!!!!! Nic jiného si to prostě nezaslouží.

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Asi pouhých 5 minut mě dělilo než jsem si to pustil po Domu tisíce mrtvol. Opět naprosto úžasné a to i přes to že krom drobné návaznosti a herců to nemá společného takřka nic. Zkrátka opět nic než chvála na Zombieho hlavu. Takže za mě Palec hore.

plakát

Dům tisíce mrtvol (2003) 

Horory mě nikdy prostě nebavili. Ale tohle bylo tak šíleně skvělí že jsem ani netušil že bych snad to vůbec dokoukal. Zombie je můj velký oblíbenec hlavně tedy v muzice ale jestli bude dělat podobné filmy i nadále, rozhodně stoupne v mé oblíbenosti ještě výše než je. Takže za mě Palec hore.

plakát

Everybody Loves Hypnotoad (2007) 

Rozhodně těch nejlepších 22 minut které jsem mohl obětovat pro takto dokonalí film. Tolik dokonalé a kvalitní zábavy v tak krátkém měřítku. Kdyby byl film rozhodně bych ho musel mít ve své sbírce. Takže za mě jednoznačně Palec hore.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Jeden jedinej vtip, a to ten když tam byla upoutávka na film Babovřesky 7. To byl jediný moment kdy jsem se malinko pobavil. Jinak je to prostě velice špatný film a nic dobrého ani směšného na tom není. Doslova je to děs a hrůza v 80 minutách. Takže za mě Palec dolu.

plakát

Sígři ve výslužbě (2013) (pořad) odpad!

Myslím že to bylo vtipný asi jen první vtípek. Pak už se to jen pouze dokola opakovalo, někdo tam udělal něco rádoby vtipného poté něaký ten song a zpomalené reakce. Prostě ne! Takže za mě Palec dolu.

plakát

Kouř (1990) 

Pro mě osobně naprosto nehodnotitelný film. Né že by to bylo tak špatný nebo naopak tak výborný, ale v jeden moment jsem to chtěl vzít a zahodit a hned v druhý zas jsem ten film miloval. Takhle to šlo celí film a stále jsem v rozpolu jestli se mi líbil nebo naopak nelíbil. Stále nevím jestli 5 hvězd nebo odpad!, a zvolit zlatou střední cestu a dát 3 tak to si ten film zkrátka ani v jednom ohledu nezaslouží. Takže za mě Palec.....

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Já jsem se u filmy ani chvilku nenudil a poměrně rychle mi i utekl. A ať si říká kdo chce co chce tak je to rozhodně jedna z nejlepších Marvelovek. Takže za mě Palec hore.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Zajímavý komiksový hrdinozáporák. Jednoduše mě film přesvědčil o tom o čem se snaží a samotný sršeň přesvědčit lidi okolo sebe. Bez dalších řečí.Takže za mě Palec hore.