Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Jane by Design (2012) (seriál) 

Naprosto úžasný seriál. ;) Škoda, že nechtějí točit pokračování. :(

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) odpad!

Nic jiného než odpad už snad ani dát nemůžu. Nejsem prostě fanda skřetů a všemožných potvor. Tento film by nebyl tak hrozný, ale jelikož si ho moji sourozenci už 2 týdny pouštějí dokola a dokola (s 1. a 3. dílem) začala jsem na něj být alergická...

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Tento díl se mi asi líbí nejvíce ze všech... :)) Profesor Křiklan je úžasný, ale nejvíce se mi líbí obchůdek George a Freda Weaslyovích na Příčné ulici. A taky si myslím, že je fajn, když se tam objevují nějaké vztahy, protože takhle to působí opravdověji. Akorát teda škoda, že Brumbál umře. Ale co se dá dělat, že?

plakát

V peřině (2011) 

Rozhodně mi příjde zajímavá myšlenka snu. Jak se tam dostat skrz peřinu atd... Ovšem nejvíc se mi asi líbí písnička Jsme sen a to hlavně její refrén. :)))

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

V angličtině je to Girl with the dragon tattoo. Myslím si, že anglický název nám může povědět mnohem více, než česká verze... Jinak se mi moc nelíbí, jak je tento film "agresivní, násilný". Je to ale způsobeno i tím, že nejsem na tyto filmy a mám radši komedie. Najít zabitou kočku před dveřmi není můj ideál, stejně tak mučení atd...

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Svatá čtveřice je celkem vtipný film o čtveřici manželů, kteří si vyjedou jak za prací, tak i na dovolenou. Když v tom je napadne, že by si mohli zpestřit sexuální život výměnou partnerů a skupinového sexu. Jinak se zde objevují vtipné hlášky. Např: Kamarád ke kamarádovi: Tak to mi dej 10 minut než se do tebe zamiluju. (Pochopí pouze ti, kteří viděli film) Rozhodně ale nesouhlasím s názorem, že Hřebejk a Viewegh natočili špatný film! ;)

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Všichni říkají, že je to absolutní propadák, že film není povedený. A že Poledňáková je vyloženě trapná a neumí natočit pořádný film. Ale to je podle mě chyba! Byla jsem na tomto filmu v kině a myslím si, že právě tento film je pro lidi. Všem se líbili vtípky o Bambulkovi a Bohunce.