Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (276)

plakát

Ferrari (2023) 

Při dobrém ozvučení je hluk Ferrariho, ale vlastně i Maseratiho motorů ohromující, uším lahodící!

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

John Wick nabobtnal do kolosálních rozměrů a blbosti, ale stále se jedná o nadprůměrný akční film, kterej vytahuje skvělej Donnie Yen, psisko, Paint it black a Wickova skvěle nasnímaná čistka dračím dechem!

plakát

Láska a smrt (2023) (seriál) 

Olsenová naprosto vynikající! Podtržená jednička! Její právník byl taky dobrej řízek. O případu jsem nic nezjišťoval a tak jsem zůstal až do konce napnutej jak kšandy. Výborná série. Výbornej dabing.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) odpad!

Greenwood dobrej, Karla taky, ale jinak snůška nesympatickejch hovad. Buzeranti, lesby, devianti. Režisérovo prosazování týhle pakáže musí bejt zaplacený nebo je sám pěkně ujetej.

plakát

Robert De Niro: Mlčení jako zbraň (2023) (TV film) 

Samozřejmě do toho museli nasrat politiku! Divím se, že ho neukázali s duhovou mašlí, kterou tak rád ukazuje.

plakát

Vřískot 6 (2023) odpad!

Úplně běžnou výbavou bytu je pětimetrovej hliníkovej žebřík! V jaký místnosti ho ten udata asi měl?! Do toho dialogy a chování jako pro pubertální kokůtky!

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Pár Hallerových případů jsem četl. Bohužel to kvalit knížek zatím nedosahuje. Je to takový navoněný, nažehlený, čistý, prosluněný. Vypadalo to, že by v Los Angeles chtěl žít každý. Oproti Boschovi slabota!

plakát

Ambulance (2022) odpad!

Jak hodně důležitý bylo pro děj filmu zjištění, že agent FBI je teplej a se svojí buznou chodí na terapie!? Samozřejmě žádný. Akorát další povinně zateplenej film!

plakát

Bosch: Odkaz - Nadšení (2022) (epizoda) 

Zatím docela slabota. Šmrnc předchozích dílů a sérií, kterej navozovala už parádní úvodní znělka, se nekoná! Vypadá to, že neměli moc peněz, ale chtěli točit za každou cenu.