Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Vyšehrad - Kabelka (2016) (epizoda) 

První výskyt smíchu nahlas: "Kontakt tam byl." Podle mě se tomu směje i ten Limberský. Asi, že mu osoby a děj mohou připadat trochu povědomé.

plakát

Vyšehrad - Roman (2016) (epizoda) 

Neverbálně doposdu nejnabitější z dílů, verbálně naopak nejslabší.

plakát

Vyšehrad - Zápisné (2016) (epizoda) 

Pořád trošku škoda. Líbí se mi nápad, líbí se mi parodované situace, líbí se mi způsob, jak je to udělané, nelíbí se mi herectví hlavního hrdiny.

plakát

Domácí péče (2015) 

Ve filmu se střídají dlouhé dobré pasáže s krátkými špatnými výstřelky. Problém je jen v tom, že ty dlouhé části si, námětem a kvalitním provedením, pomalu přitahují zájem diváka, zatmco ty krátké výstřelky onen zájem během chvilky fláknou do hlavy obuškem, na zemi ho zkopou do bezvědomí a nakonec ještě poplivou. Nesmyslný vstup do hrobu, sitcomový "vtip" s obrácením pacientky a podobné nesou vinu na tom, že výsledek je jenom průměrný. Bez těchto nepochopitelných paskvilů by to bylo určitě za víc.

plakát

Vyšehrad - Rovina (2016) (epizoda) 

První díl slibný. Potenciál veliký. Sice trošku horká jehla v podobě herectví hlavního hrdiny, ale stále, jako celek, nadprůměrné. 77%

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

Tentokrát se dá souhlasit jak s pozitivními, tak negativními komentáři. Opravdu je to geniální neotřelá parodie, která nemá vůbec žádný děj (ostatně jako skoro žádný dokument) a asi by se lépe vyjímala jako sitcom. Podle mě rozdělovník mezi dvěma a čtyřmi hvězdami je v tom, jestli jestli jste infantilní hovado, které umí nebrat svět zas tak moc vážne. Já jsem.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

To bylo tak praštěně blbý, že nemůžu jinak, než se pobaveně pousmát a sázet tu čtyři hvězdy.

plakát

Cesta ven (2014) 

To vysoké hodnocení si vysvětluji snad jen touhou čecháčků navenek ukazovat jak jsou obrovsky benevolentní, nerasističtí a kosmpolitní. Film je to příšerný, herecké výkony se hodnotit nedají, páč tam nikdo nehraje a jako dokument o tom, jak mají chudáčcí cikáni těžký život je to pokrytecké.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Hodnocení odpovídá tradičnímu střetu očekávání a výsledku. Alias nečekal jsem nic převratného a o to víc jsem byl překvapený. Možná i proto, že jsem po všech těch Hřebejcích, Trošcích a Poledňákových přestával věřit, že u nás může někdo natočit něco tak jiného, tak dobrého a s tak kvalitními výkony dětských herců.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Marně hledám za co tenhle film může od kohokoliv dostat víc než jednu hvězdu. Romantická komedie? Romantiku kompletně zabila hloupost a neuvěřitelnost námětu a vtipu jsem našel pramálo. Jednu hvězdu dávám za postavu Vladyky a jeho čtyřnásobně zrychleným filmům, Bernáškové za drsnou gumu a celkovému přiznání (a to prosím klubisté neberte zas až tak moc vážně) že za Slávii hrajou magoři.