Reklama

Reklama

Recenze (28)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na hlavního hrdiny si budu muset dlouho zvykat. Jinak se jedná o neskutečně věrohodnou a pozoruhodně vtipnou sondu do českého fotbalu. Spousty českých fotbalistů s minimem talentu, dali přednost bohémskému životu před rozvíjením talentu. Myslím, že není třeba jmenovat. Prostoru k zlepšení je spoustu, ale stejně se jedná o vynikající záležitost, jejíž další díly rozhodně nevynechám. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jirka Luňák, Jarda Kužel....tady se nám někdo stylem laviny bez kompromisů řadí mezi nesmrtelné. Laťka nastavena hóóódně vysoko....formát, téma, vtipy.....kdo se někdy jenom malíčkem otřel o fotbalovou merunu a zároveň není úplný suchar musí nadšením skákat dva metry vysoko. Tak určitě to bude to stát mraky kurva propařených nocí, aby vydržela forma, ale balon je kulatý a každý zápas začíná za stavu 0:0 a tak s trochou to srdíčka věřím se zadaří ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5/10. Jediný proč na tenhle seriál kouknu je to že byl Vyšehrad film, že tenhle seriál má 78% nebo kolik a poslední důvod je to že epizoda má jen 7-13 minut. Jinak bych na to nekoukal. Příběh je docela zajímavý, postavy jsou docela sympatické, hudba je špatná, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je docela ok. Zatím sem se jen usmál nad jedním vtipem tak uvidím v dalších epizodách. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aféry ktoré sprevádzajú kariéru talentovaného futbalistu Lavického ho dobehnú až natoľko, že potom ako ho vyhodí z kádra Sparta Praha mu jeho manažér nájde angažmán v klube ČFL FK Slavoj Vyšehrad...dúfam že to nie je nejaký Vallaloid, snáď nepôjdem hrať do týmu ktorého názov neviem ani vysloviť. Úvodný diel nemal chybu, tento seriál by mal byť povinnosťou každého fanúšika a hráča futbalu. Do toho hudba Rytmausa, proste skvelý úvod. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To jsou masérky, né? Jak mě bolí to koleno." Přestup rebela Laviho ze Sparty do Slavoje Vyšehrad je vynikající, neboť Laviho demence má takřka reprezentační rozměry. Já mu tu jeho tupou nagelovanou hlavu fakt nezávidím, ale "prcat Barcu i Real" má v Laviho provedení opravdu koule. A taky oceňuju, že by odmítl hrát za Real Valladolid Club de Fútbol S.A.D., protože to se fakt s Vyšehradem nedá srovnat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama