Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Poslední recenze (29)

plakát

Spectre (2015) 

Dobrovolně se přiznám, že jsem pseudofanouškem Jamese Bonda. Knihy jsem nečetl, z filmů viděl jen od P. Brosnana dále. Mé hodnocení tedy vyplývá v porovnání s následujícími: Zlaté Oko, Dnes neumírej, Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a samozřejmě Spectre. Tak tedy:::::::: Již od začátku jsem měl pocit, že tento Bond bude v něčem nej. Pochyboval jsem, že "nejlepší", tuto nálepku ode mne získal Skyfall. Začátek mne opravdu moc nevzal, scéna v Mexiku mi přišla spíš jako "musíme tam něco dát, ať se to nějak otevře." Ale dobrý, sundat barák během tajné mise, navíc neschválené, pro zasmátí super. Zbytek děje se vlastně celou dobu kvalitativně zlepšoval, a i když mám pocit, že v poušti to bylo vyřízeno nějak rychle, při mučení jsem se kroutil na sedačce - bylo mi nepříjemně, protože mám živou fantazii...au. Propojení všech padouchů z Craigovských Bondovek, plus to, že jsem doposud truchlil za M, se nicméně podepsalo na mých citech a já vůči tomuto filmu nemohu přistupovat jinak, než s otevřenou náručí. Q mne pobavil, smál jsem se i při Bondově dosud nejkratším "vlastnění" auta (z těch co jsem viděl, opět). Malilililinko mne zklamal vnitřní nepřítel, přišlo mi to dokonce trochu zbytečné. ALE, velké PLUS patří už úvodní scéně. Sam Smith mi naprosto, ale naprosto vyrazil dech, stejně jako Adele. Takže za mě Skyfall = Spectre = ***** = ABSOLUTNĚ PERFEKTNÍ FILMOVÝ ZÁŽITEK.

plakát

Most špiónů (2015) 

Dlouho jsem přemítal, zda přítelkyni vzít na Most špionů, nebo na Viktora Frankensteina. Přestože oba zbožňujeme steampunk, a tedy i viktoriánskou Anglii, všechny ty udělátka, módu, architekturu, prostě celkově tu dobu, zvolil jsem dle skutečné události a Hankse, který doposud v každém filmu, který jsem s ním viděl, podal naprosto strhující výkon. Přestože přítelkyně nevěděla až do začátku filmu, na co že jdeme (to jsem úspěšně tajil), a sama mi přiznala, že prvních pět minut téměř usnula, zbytek filmu jsme oba sledovali s napětím hodným elektrického plotu Jurského parku. Představa, že se to opravdu odehrálo v nás ještě umocňovala dramatičnost celého příběhu, a i přes občasné vtipné scény a hlášky ruského špiona "Pomohlo by to?" jsme cítili, jak se do nás vlévá kus historie, která, kdyby dopadla jinak, jsou dvě třetiny naší modré planety radioaktivní. Mně osobně při každém jednání Hankse s opačnou stranou tuhla krev v žilách v očekávání, jak se to vyvrbí. Když si vybavím všechny pocity, kterými mne Spielberg zaplavil tímto historickým dramatem, tak za nás oba si myslím, že těch pět hvězdiček je plně zasloužených.

plakát

V hlavě (2015) 

Kdybych si měl vybrat jediný film, který by mi promítali denodenně až do konce života, byl by to tento. Miluju humor, a v málokterém animáku jsem ho viděl tolik. Většinu filmu jsem se prochechtal, takže vlastně ani nevím, o co šlo. Musím si zajít ještě jednou.

Poslední hodnocení (226)

Spectre (2015)

07.12.2015

Most špiónů (2015)

07.12.2015

V hlavě (2015)

19.08.2015

Láva (2015)

18.08.2015

Pokémon: První film (1998)

28.06.2015

Fairy Tail (2009) (seriál)

05.04.2014

Bratříčku, kde jsi? (2000)

05.04.2014

O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli (1996)

26.01.2014

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)

23.12.2013

Reklama

Poslední deníček (1)

Nezapomenout

Netrpělivě očekávat další sérii MLP (už 4!).

Nezapomenout