Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (5 591)

plakát

A ako Alžbeta (1978) (TV film) 

Socialisticky televizni film o tom, ze je treba, aby socialisticka svadlenka myslela socialisticky a vybrala si toho spravneho chlapce. Pro zvidave divaky ok, pro ostatni ztrata casu.

plakát

A Boy, a Girl and a Bike (1949) 

Videt Honor Blackman a Dianu Dors v jednom filmu a jeste jako silnicni cyklistky, to jsem si az do ted neumel predstavit... :-) P.S.: jinak bezny pribeh o lasce.

plakát

Absolvent (1967) 

Stale skvela a krasna Anne a vybornej Dustin v legendarni romanticke komedii. Kdo nevidel, musi co nejrychleji napravit!

plakát

Absurdistán (2006) 

Zacatek je okopirovany (dobre s malickou obmenou) prvni dil Futuramy. A pak nasleduje nuda. Skoda, Luka mam docela rad. Hlavne za jeho genialni pocin v Aktech X. :)))

plakát

A co dál... (1979) 

Pohodovy "teenage" film ze sedmdesatek, jedna hvezda navic za ty vintage biky... :)

plakát

A co když je to láska? (1961) 

Hvezda sovetske kinematografie, skvela Жанна Прохоренко zde hraje skolacku, ktera je asi zamilovana do spoluzaka. "Spravne smyslejici" spolecnost, vcetne jeji matky, ji to vsak rozmluvi a udela z ni "lepsiho" sovetskeho cloveka. Film je krasny a svym zpusobem smutny. O nic neslo, kluk s holkou si psali psanicka a jednou sli na vychazku, kde se letmo polibili. Za to se dockali perzekuce ze vsech stran. Mozna je film zamyslen jako tepani zkostnatele moralky dospelych, kteri nerozumeji/nechteji lasce prat. Ucitele, sousedi atd. Nevim. Film je pouze konverzacni, chce to dobrou rustinu. Nebo titulky. :)

plakát

A čo ja, miláčik? (1986) (TV film) 

Neprilis vesela inscenacni komedie, neco jako kdyz regionalni umelec napise humor pro mistni sbor hasicu... Omlouvam se, udajne jde o kultovni srandu, ale je se nesmal.

plakát

Adam a Eva (1940) 

Tak ctvrtou hvezdu teda pridam za moji oblibenou Marusku Norrovou, ktere to tady moc slusi. Ale jinak by to byl jiste jen prumer. Duvodem je absence zapamatovatelneho momentu, sceny, pisne, vtipu... Na druhou stranu film je udelany poctive a v ramci romanticke (lehke) komedie nikoho neurazi.

plakát

Adam a Otka (1973) 

Nahled do harmonickeho socialismu. :-)

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Az na spatny dabing (kvuli diteti, jinak vzdy koukam v originale) je to pohoda. :) Misty i legracni. A hlavne super Joan Cusack, kvuli ktere jsem na to vlastne koukal... :)))