Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Neuvěřitelné. Toto patří právem na první místa oblíbenosti. Kdo nezná toho, co hraje černochy :-D, tak si ho po shlédnutí tohoto snímku jistě oblíbí, stejně tak, jako já. Morgan Freeman je tady prostě nepřekonatelný. Snad jen jednoduchá věta na závěr. Naděje umírá poslední. Skvělé!!!

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Neuvěřitelné herecké výkony obou protagonistů! Oba mí oblíbenci se sešli v naprosto unikátním snímku z 90. let. Sice je film docela dlouhý (170 minut), ale rozhodně nebyl nudný. Naopak! Ve filmu jsem po dlouhé době našla věrohodné akční scény a také se musím přiznat, že jsem z 90% držela palce zlu. Nemůžu hodnotit jinak, než *****

Spáči

Spáči (1996)

Příběh, který ve vás doopravdy něco zanechá a který vás nenechá v klidu, je o skupince chlapců - kamarádů, kteří se proviní hrozným činem a budou za to více než potrestáni. Stráví několik měsíců v ústavu pro mladistvé. Tím bohužel končí jejich dosavadní a celkem šťastný život. Co se děje za zdí ústavu, je jedním slovem masakr. Jednoznačně jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké výkony Roberta De Nira a Kevina Bacona jsou famózní. Ovšem ostatní herci jako Brad Pitt či Dustin Hoffman, také nezůstávají pozadu.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Tak co dodat? Snad jen, kdo neviděl, tak at se podívá!!! Moje nejoblíbenější část je s Colinem Firthem..........ten nikdy nezklame. Ale musím uznat, že ani Bill Nighy a Hugh Grant mě nenechali chladnými :-)

Cela 211 - Vězeňské peklo

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009)

Konečně pořádný film z vězeňského prostředí. Jedná se o velmi napínavé drama o začínajícím bachaři, který omylem zůstane uvězněn mezi nebezpečnými vrahy a psychopaty. Je vůbec možné chovat se tak, jako ostatní vězni? Najde cestu ven? Film je skvělý od začátku do konce. Výkon charismatického Alberta Ammanna a zdánlivě nebezpečného Luise Tosara, byl strhující. Myslím, že o obou hercích ještě uslyšíme.

Nic nás nerozdělí

Nic nás nerozdělí (2012)

Úžasný, strhující a dojemný příběh, který je vhodný pro celou rodinu. Kdo říká, že nebyl dojatý, tak neříká pravdu. Super.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Tak toto bylo pro mne veeeeeeeeelkééééééééé peklo! Začátek tohoto snímku doopravdy masakr.........konec tohoto dramatu snad ještě větší masakr.....zkrátka kdo neviděl, prohloupil :-)

Jak jsem ti slíbil

Jak jsem ti slíbil (1987)

Film natočený podle skutečné události. Tento velmi dojemný snímek rozhodně stojí za podívanou. Sice neobsahuje žádné velké filmové záběry, avšak herecký výkon Marka Harmona a chlapců, vás úplně pohltí. Pokud máte rádi silné a dojemné příběhy, nenechte si tento film rozhodně ujít.

Muži, kteří nenávidí ženy

Muži, kteří nenávidí ženy (2009)

Úplně super thriller, nemám k tomu co víc dodat - snad jen že i další pokračování rozhodně stojí za vidění. Skvělá Noomi je opravdu dokonalá a nenahraditelná!