Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Obsahy (3)

Click

Click (2010)

Film je natočen podle skutečného příběhu mladého fotografa a jeho dívky. Dělá skvělé fotky, jež skrývají tajemství, které je pro něj noční můrou a proto fotky před svou dívkou schovává. Tajemství, které může zničit nejen jeho život, ale taky život jeho rodiny, pochází z jeho minulosti, z jiného světa, než je ten, který známe.

Vodní děti

Vodní děti (1978)

Překrásný filmovo-animovaný snímek z roku 1978 o malém opuštěném kominíčkovi (Tommy Pender), který se přes nepřízeň osudu, jež jej provází na každém kroku, dostane do kouzelného světa pod vodní hladinou, kde prožije spoustu dobrodružství a pozná mnoho nových přátel.

Jack a fazolový stonek

Jack a fazolový stonek (1967) (TV film)

Kdo by neznal kouzelný příběh malého Jacka který vymění kravku za hrst fazolí. V této filmovo-animované-muzikálové verzi, kterou režíroval Gene Kelly, se setkáte s Jackem (Bobby Riha), jeho matkou (Marian McKnight). Tajemného obchodníka s fazolemi které vyrostou až do nebe a poskytnou tak Jackovi možnost vyšplhat do říše obra si zahrál sám Gene Kelly. Zde se Jack setká s princeznou Selenou zakletou v harfu, a se spoustou dalších postaviček z produkce HANNA-BARBERA.

Reklama