Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

právě jsem to viděl a nemám slov..... DOKONALOST!!!!! není to jen obyčejná tarantinovka má to něco do sebe a scénář je prostě uchvatnej. NÁDHERA!!!!!

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

tento film je zkrátka dokonalý!!! Nikdy nezapomenu na ten den kdy jsem tento film poprvé viděl! Tento snímek zachycuje dobrý pohled ze života nasistů na rasismus. Geniálně povedené scény a herecký výkon Edwarda Nortona je prostě famozní. Prostě geniální a nezapomenutelná podívaná na kterou si budete pamatovat celý život! :)

Méďa

Méďa (2012)

Méďa je prostě ideální film na koukání s kamarády nebo s přítelkyní či přítelem. Tento film jsem viděl už asi 3x a nikdy mě nezklamal scénář je zajímavý, dobrá zápletka a hooooodně povedený konec. Co víc si u komedie jako u téhle vůbec přát??? prostě geniální... :)

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

na tento film jsem se velice těšil už jen protože seriál velice zbožnuji a je to pro mě taková klasika a zárověn možnost se pořádně zasmát :D tento film je prostě úžasný a pro fanoušky seriálu nabízí to co chtějí. :)

Avengers

Avengers (2012)

vážně dobrý a povedený film Josse Whedona. Líbí se mi že jsou scény natáčeny před zeleným plátnem a komiksové hrdiny od Marvelu prostě žeru. Děj je geniální a zkrátka suprový scénář který se musím uznat musel dlouhou dobu vymýšlet. :) Kdybych to měl popsat jedním slovem řeknu "PARÁDA" :)

Kruh

Kruh (2002)

celkem fajn námět a povedené herecké výkony. docela jsem se u toho filmu bál... Ta strašidelná hudba kterou má na svědomý Hans Zimmer mě zastrašovala.... Nezapomenu na scénu jak Samara výlízá ze studny....

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Dokonalý film! Není co vytknout. Viděl jsem to už 154829174x a stejně to sleduju znova a znova. Film co pro mě znamená to samé jako Harry Potter