Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Komedie

Recenze (8)

plakát

Vetřelec (1979) 

Mistrovské dílo. Nic víc nic méně

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Recept na dobrý akční film je v jistotě. Opakování toho co bylo může někomu připadat nudné ale tohle není film o filozofickém vývoji člověka. Kapitolka ze života žoldáků. Je to jako James Bond, všichni ví jaké to bude ale stejně se na to podíváme. Až na některé taktické chyby (kdyby padouši stříleli z granátometu tak špatně, nedivil bych se že je boss zabije) se jedná o povedený snímek. Mozek prosím nechte venku, jedná se skutečně jen o zábavný film. Po dvou předchozích filmech je těžké najít něco lepšího ale film stále dosahuje úrovně přechozích epizod. Jestliže hledáte příjemně stávené dvě hodiny, Expendable 3 je vyplní. Nic víc, nic méně. Mel je skutečný škodolibý padouch. Sly žoldák jak má být. Není to ploché a nenudíte se. V mnoha ohledech staříci stále nakopávají gluteus maximus dnešním hrdinům. Ve srovnání k ostatním dílům je to spíš blíže jedničce ale rozhodně nezaostává.

plakát

Cesta zítřka (2014) odpad!

Věřím že každý má právo na život. U tohoto snímku udělám vyjímku. SEŽENEME LANA A UKÁŽEME REŽISEROVI JAK VYPADÁ SOUDCE LYNCH !!!! Samozřejmě že existují béčkové filmy. Existují i céčkové ale tohle je tak X. Špatní herci, nevěrohodné dialogy, špatný scénář. Začínající režiseři to mají těžké. V tomto případě jsem doufal že záporáci vyhrají, najdou pana Kondelika i Cooneye a udělají jim něco mimozemského.

plakát

Pot a krev (2013) 

Jízda od začátku do konce. Filmová podívaná která ovšem nakonec vyzní poněkud uspěchaně a ploše.

plakát

Proxy (2013) 

Myslím že se jedná o jeden z nejlepších počinů dnešní doby. Po poněkud nezáživném úvodu se příběh plně rozvine aby v neskutečném závěru nechal diváka v zamyšlení. Šílenství se táhne tímto snímkem jako nit na kterou stále někdo drnká až k zblázenění. Podíváte se na Proxy a řeknete si "tohle se fakt mohlo stát". Hudební doprovod jako těžká deka doplňuje tíživou atmosféru.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Co říci, zase se to povedlo ! První díl byl výborný ale omezen možností začínajícího Batmana. Tady se všichni rozjeli na 200 procent. Grafická stránka ? Krása ! Příběhově ? Legendární ! Již jednou jsem psal že už to pravděpodobně nikdo lépe nenatočí a zatím si i stojím. Podívaná pro filozofy, geeky i obyčejné diváky. Je to prostě sit and ride. Dobrá rada, chcete-li si toto dílko skutečně vychutnat, dívejte se na něj se vší pozorností.

plakát

Prometheus (2012) 

Co by se stalo kdyby darvin lhal. Co by se stalo kdyby vše bylo jinak ? O tomto je Prometheus. O myšlence, o touze vědět. A důsledcích

plakát

Batman začíná (2005) 

Zrození legendy. Dynamické, promyšlené, chytlavé a temné jako ranní káva dlouholetého závisláka. Myslím si že nikdo už to lépe nenatočí. Batman začíná je příběh který ve vás buď zažehne chuť po nocích trestat bezpráví a nebýt neteční ke zlu, nebo vás nechá absolutně chladnými. Ale po jeho shlédnutí už nikdy nebudete stejní