Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (58)

plakát

Může to potkat i vás (1994) 

Po dlouhé době jsem viděl zas něco, co mělo zajímavý příběh a nutno říct, že z velké části to bylo i ze života.

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) odpad!

Vydržel jsem u toho 45 min, větší voser jsem v životě neviděl, nechápu, jak to může mít takový hodnocení, kam jste dali oci?

plakát

To zvládneš (2020) 

Zajímavý námět na film, který v reálném životě řeší určitě lidé taky a dobrý návod, jak to případně vyřešit, když druhá strana nechce sviště :-) .

plakát

Parazit (2019) 

Hodně zajímavý film, který mi rozšířil filmové obzory :-), jediné, co mě tak trochu ve filmu mrzelo konec majitele domu, který byl ochotný a hodný na nájemníky a bylo mu to nakonec hodně platný.

plakát

Wanted (2008) 

Po delší době jsem zas viděl film, na který se dalo koukat i vícekrát a celkově byl tak zajímavý, že jsi u mě vysloužil 4* .

plakát

The F**k-It List (2020) 

Film jsem viděl s titulky, děj to nějaký mělo, ale žádná velká paráda to nebyla. Navíc poslední dobou americké filmy pod žánrem komedie čekám, že se člověk zasměje a že to bude stát za to, což u tohodle filmu nebylo snad za celou dobu. Ale bohužel zjišťuji, že to není 1 film pod tímto žánrem, z Ameriky teď chodí hafo filmů, že jsou komedie a ve skutečnosti je to děsná nuda, zlatý Jim Carrey tam se člověk aspoň zasměje.

plakát

Nightlife: Na tahu (2020) 

Díky tomu, že tam hraje herec, který hrál Fakjů pane učiteli jsem čekal, že to bude fakt komedie, s komedií to nemá nic extra společného až na výjimky, ale koukat se na to dalo. Ale za mě rozhodně lehké zklamání, čekal jsem že se fakt pobavím a nějaké komediální prvky to moc nemělo. Ale je to každého názor.

plakát

Komici (2009) 

Po půl hodině sem film vypnul, byla to nuda a nechápu, že to má tak vysoké hodnocení.

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Jim Carrey patří asi tak k 5 mým nejvíc oblíbených herců. Jsem zvyklý koukat na něj vždy v komediích, kde bych řekl, že patří asi ke špičce. Co se týče tohoto filmu jsem byl zvědavý, co se z toho nakonec vyvrbí. V některých věcech to bylo zajímavé, ale víc než průměrný film, což za mě odpovídá 3* bych víc nedával. Samozřejmě záleží na každém, každému se líbí něco jiného. Zůstanu u komedií, které mě s ním baví sledovat nejvíce.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) 

Herce mám v komediích rád, ale tenhle film mě až na nějaké výjimky fakt nezaujal a předčasně jsem ho ukončil, byla to fakt nuda.