Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Vzteklina - Epizoda 6 (2018) (epizoda) 

Tak místo kriminálky jsme se vyrovnali s hodnými Němci a zlými Čechy v pohraničí. ..... Příště si rozmyslete, co vlastně chcete točit pane režižére. Škoda, zpočátku to vypadalo slušně.

plakát

České století (2013) (seriál) odpad!

To radši čistý dokument s dobovými záběry než tenhle paskvil.

plakát

Táta na plný úvazek (2004) 

Vůbec jsem nevěděl kdo tenhle film natočil a taky se to do poslední chvíle nepozná. Tak jako Guy Ritchie má svoje "Trosečníky", tak Kevin Smith má svojí "Jersey Girl". Úrovní jsou si tyhle filmy velmi blízké ..... To, že si Kevin Smith vybral pro hlavní role "neherce" tu úroveň jenom potvrdilo. Zatímco Ben Affleck ze sebe sem tam herecký výkon dostává, tak Liv Tyler se to bohužel nepovedlo. Takže z hereckých výkonů (jako už v několika novějších filmech - Muž v ohni, Hide and Seek) vyznívá nejpřesvědčivěji ten dětský. Sice to není Dakota Fanning, ale je také velmi dobrá.....

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Na rozdíl od první Bridget je tahle méně vtipná a méně sympatická. Taky mi dost chybělo víc prostoru pro její (z prvního dílu oslnivé) přátele včetně "fakující" kamarádky, která tady mluvila málo a slušně :) ... Kdo má doma DVD a viděl bonusy, musí jenom nechápavě kroutit hlavou.... Proč ty (skoro by se dalo říct nejlepší) scény dopadly na dno střižny ? Rozhovor Bridget s hercem Colinem Firthem mě fakt dost dobře pobavil :)

plakát

Lucie a Marta (1985) (TV film) odpad!

Tak otřesné režisérské vedení nemohla zachránit ani paní Adamová. Někdy se v ČsT točily opravdové hrůzy ...

plakát

Letec (2004) 

Průměrný film slavného režiséra. Rušivé triky, nepřesvědčivé výkony (Blanchett), rozvleklý příběh .... Kdyby to nenatočil Scorsese Dal bych s klidným srdcem 40%. Tohle tedy můj favorit při Oscarech nebude. .... No vidíte a on jediný "pořádný" Oscar je právě pro Cate - no proti gustu ... :)

plakát

Lampasy (1981) 

Americká představa československých státních hranic mě velmi pobavila :)

plakát

Generálka Jeho Veličenstva (1995) (TV film) 

Celá incenace je především hereckým koncertem všech zúčastněných, ale stejně bych vyzdvihl výkon Viktora Preisse a Václava Postráneckého. Paní Bohdalová už jiná nebude, ale na druhou stranu příjemně překvapil Ladislav Frej.... Z porevolučních incenací jedna z nejlepších.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Vynikající, napínavý Sci-fi Thriller, jemuž u mě doma chybělo jediné - pořádný širokoúhlý obraz. Proč se ještě dneska vyrábí (kupují práva pro) filmy na DVD ve formátu 4:3, to jsem fakt nepochopil .... Na kvalitě filmu to ovšem nic neubralo - 90% !